Eskişehir'de Hayvan Bakımevi İçin Tahsis Yapıldı - Son Dakika
Politika

Eskişehir'de Hayvan Bakımevi İçin Tahsis Yapıldı

Eskişehir\'de Hayvan Bakımevi İçin Tahsis Yapıldı

Eskişehir Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Gürhan Albayrak, sosyal medya hesabından hayvan bakımevi hakkında paylaşımda bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Sarısungur Mahallesi'nde 10 bin 750 metrekarelik bir alan hayvan bakımevi olarak tahsis edildi.

13.05.2024 11:43  Güncelleme: 11:44

Eskişehir Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Gürhan Albayrak, sosyal medya hesabından hayvan bakımevi hakkında paylaşımda bulundu.

Partisi İl Başkanı Gürhan Albayrak yaptığı paylaşımda "Haftaya güzel bir haberle başlıyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca, Odunpazarı ilçemize bağlı Sarısungur Mahallemizde bulunan 14020 ada 10 parsel numaralı 10 bin 750 metrekare taşınmaz alan hayvan bakımevi yapılmak üzere tahsis edilmiştir. Şehrimizde yıllardır büyükşehir belediyesine ait bir tane dahi hayvan barınağı olmaması hiç yakışmıyor. Umarım artık bahane duymayız. Biz üzerimize düşeni yaptık, artık çözüm vakti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki 'ye şehrimize olan ilgileri için ayrıca teşekkür ediyorum." diye belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eskişehir'de Hayvan Bakımevi İçin Tahsis Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement