Adaylığını yeni açıklamıştı! Kadıköy'de ''Ali Koç istifa'' sesleri - Son Dakika
Spor

Adaylığını yeni açıklamıştı! Kadıköy'de ''Ali Koç istifa'' sesleri

Adaylığını yeni açıklamıştı! Kadıköy\'de \'\'Ali Koç istifa\'\' sesleri

Fenerbahçe'nin sahasında Kayserispor'u 3-0 mağlup ettiği maçta bazı sarı-lacivertli taraftarlar, ''Ali Koç istifa'' tezahüratları yaptı. Bir bölüm Fenerbahçe taraftarı ise bu tepkileri ıslıkladı. Öte yandan bir grup taraftardan da aday olup olmayacağı merak edilen eski başkan Aziz Yıldırım lehine sesler yükseldi.

12.05.2024 22:18

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor'u konuk etti. Sarı-lacivertli takım, rakibini 3-0'lık skorla mağlup etti. Bu sonuçla beraber puanını 93'e çıkaran Fenerbahçe, 99 puanı bulunan lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü.

ALİ KOÇ'U İSTİFAYA DAVET ETTİLER

Sarı-lacivertli taraftarlar, Kayserispor karşılaşmasının 74. dakikasında yönetim aleyhinde tezahüratta bulundu. Tribünlerin bir bölümü bu dakikada, "Ali Koç istifa" tezahüratları yaptı. Bir bölüm Fenerbahçe taraftarı ise bu tepkileri ıslıkladı.

Adaylığını yeni açıklamıştı! Kadıköy'de 'Ali Koç istifa' sesleri

AZİZ YILDIRIM'A DESTEK

Öte yandan bir gruptan da aday olup olmayacağı merak edilen eski başkan Aziz Yıldırım lehine tezahüratlar yapıldı. Kadıköy'deki bazı taraflardan "Aziz Yıldırım" sesleri yükseldi.

Son Dakika Spor Adaylığını yeni açıklamıştı! Kadıköy'de ''Ali Koç istifa'' sesleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • Mehmet gönül: Şike saraydan acısını fena çkaracak olursa seneye herşey çok farklı olur 31 167 Yanıtla
    Musab Özkan: Şikeden hüküm yemiş bir takımın taraftarından klasikleşmiş açıklamalar 173 50 Bünyamin Ata: Her sene aynı tantana:) 100 9 Çağatay Kurt: Hahaha yapma ya Ali Koç bizim adamımız koç ;))) 36 8 Ali Arat: kopegin duasi kemik misali 8 5 cahit aksu: "Şikesaray" mı ????????? Fb'li eski futbolcu Serhat'ı dinledin mi hiç , ya Aziz başkanı , öncesinden Vefa Küçük' ün itiraflarını o'ndan sonra bir dahs yaz bakalım 8 3 Okan: şikebahce ne zaman şikesaray oldu dünyaya rezil ettiniz ülkeyi 7 1
  • Mehmet Aytekin: Ali koç başkan Galatasaray şampiyon 143 19 Yanıtla
  • Alp Derman: Ali Koç başkan Cimbombom şampiyon?? 123 15 Yanıtla
  • Emir Arslan: Ali bey başarılı olamıyorsunuz bu yüzden başarı olmuyorsa bırakın başkası yapsın 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement