Datça'da evlere düzensiz göçmen operasyonu: 30 göçmen yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Datça'da evlere düzensiz göçmen operasyonu: 30 göçmen yakalandı

Datça'da evlere düzensiz göçmen operasyonu: 30 göçmen yakalandı 30 göçmeni evlerinde saklayan 2 kişi de gözaltına alındı Muğla'nın Datça ilçesinde iki ayrı adreste evlerinde düzensiz göçmen bulunduran iki kişi ile birlikte 30 Suriye uyruklu düzensiz göçmen yakalandı.

14.12.2022 16:39  Güncelleme: 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Datça'da evlere düzensiz göçmen operasyonu: 30 göçmen yakalandı

30 göçmeni evlerinde saklayan 2 kişi de gözaltına alındı

MUĞLA - Muğla'nın Datça ilçesinde iki ayrı adreste evlerinde düzensiz göçmen bulunduran iki kişi ile birlikte 30 Suriye uyruklu düzensiz göçmen yakalandı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca Datça ilçesi Kızılalan mevkiinde bulunan bir adreste N.B isimli şahsın evinde, ayrıca İskele Mahallesinde bulunan bir adreste O.Ş. isimli şahsın evinde düzensiz göçmenlerin bulunduğu tespit edildi.

Belirtilen adreslerde Datça İlçe Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele ekipleri tarafından yapılan eş zamanlı aramada şüpheli N.B.nin evinde 2 kadın, 18 erkek ve şüpheli O.Ş.nin evinde bir kadın 9 erkek olmak üzere toplam 30 Suriye uyruklu düzensiz göçmen yakalandı.

Konu ile ilgili olarak bir organizatör gözaltına alınırken, tamamlanan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecekler. Yakalanan düzensiz göçmenler işlemlerin ardından Ula Geri Gönderme Merkezine teslim edilecekler.

Datça\'da evlere düzensiz göçmen operasyonu: 30 göçmen yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Datça'da evlere düzensiz göçmen operasyonu: 30 göçmen yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement