Trabzon'da kaybolan lise öğrencisi Emir Berke Aşık toprağa verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Trabzon'da kaybolan lise öğrencisi Emir Berke Aşık toprağa verildi

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde denizde kaybolan lise öğrencisi Emir Berke Aşık, dün arkadaşıyla birlikte denizden çıkarıldıktan sonra bugün Vakfıkebir ilçesinde toprağa verildi.

02.12.2023 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde dalgalara kapılan lise öğrencilerinden Emir Berke Aşık toprağa verildi

TRABZON - Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde 6 gün önce sahilde fotoğraf çekilmek isterken dev dalgalara kapılarak denizde kaybolan ve dün arkadaşı ile birlikte denizden cansız bedeni çıkartılan lise öğrencilerinden Emir Berke Aşık Vakfıkebir ilçesinde bugün toprağa verildi.

Beşikdüzü ilçesi Liman mevkiinde 27 Kasım günü akşam saatlerinde fırtınada fotoğraf çektirmek için limana gelen Beşikdüzü İMKB Fen Lisesi öğrencisi Emir Berke Aşık ve Uğurcan Korkmaz dev dalgalara kapılarak denize düşmüştü. Bölgede Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığına bağlı DEGAK Özel Timi-02 Komutanlığı, deniz polisi, AFAD ve itfaiye ekiplerince arama çalışmalarına başlanmıştı. Hava şartları ve denizdeki akıntı nedeniyle ilk günlerde güçlükle sürdürülen arama çalışmalarının 5. gününde önce Uğurcan Korkmaz'ın ardından da arkadaşı Emir Berke Aşık'ın cansız bedenleri dalgıçlar tarafından bulunarak kıyıya çıkartıldı.

Cansız bedeni dün bulunan Emir Berke Aşık için bugün öğle namazı sonrasında Vakfıkebir ilçesinde Merkez Eski Camii'nde cenaze namazı kılındı. İl Müftüsü Selami Aydın'ın kıldırdığı cenaze namazına Vali Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ataman, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, İYİ Parti Milletvekili Yavuz Aydın, baba Hakan Aşık, Emir Berke Aşık'ın kardeşleri Eymen ve Enes Aşık, sınıf arkadaşları ile sevenleri katıldı. Baba Hakan Aşık, oğulları Eymen ve Enes Aşık ile taziyeleri kabul ederken, cenaze namazı sonrasında Aşık'ın cenazesi Körez mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Trabzon\'da kaybolan lise öğrencisi Emir Berke Aşık toprağa verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Trabzon'da kaybolan lise öğrencisi Emir Berke Aşık toprağa verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement