Muş'a gelen öğrenciler otogarda karşılandı - Son Dakika
Eğitim

Muş'a gelen öğrenciler otogarda karşılandı

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri üniversiteyi kazanarak Muş'a gelen öğrencileri otogarda karşılayarak yalnız olmadıklarını hissettirdi.

04.10.2023 15:20  Güncelleme: 16:03

Muş'a gelen öğrenciler otogarda karşılandı

MUŞ - Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri üniversiteyi kazanarak Muş'a gelen öğrencileri otogarda karşılayarak yalnız olmadıklarını hissettirdi.

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda barınacak olan üniversite öğrencileri, otogarda personeller tarafından karşılanarak güven içerisinde yurtlarına yerleştiriliyor. Türkiye'nin farklı illerinden üniversite eğitimi için Muş'a gelen öğrenciler, barınacakları GSB yurtlarına yerleştirilmek üzere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki gençlik liderleri ve gönüllü üyeler tarafından otogar girişlerinde karşılanıyor.

Otobüslerden tek tek alınarak stantlara getirilen öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunularak kayıtları yapılarak bilgilendirici materyaller veriliyor.

Kayıtları yapılan öğrenciler, güven içerisinde servislere bindirilerek odalarına yerleştirilmek üzere yurtlarına götürülüyor. Otogarda kurdukları stantlarda öğrencileri ağırlayarak çeşitli ikramlarda bulunduktan sonra öğrencileri yurda yerleştirdiklerini ifade eden gençlik liderlerinden İsmail Özkan, öğrencilerin Muş'ta kendilerini yalnız hissetmemeleri için stant kurduklarını belirterek, "Bizler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak üniversiteyi kazanan öğrencilerimizi otogar ve havalimanlarında karşılayarak kurduğumuz stantlarda çeşitli ikramlarda bulunuyoruz. Öğrencilerin Muş'a geldikleri gibi kendilerini yalnız hissetmemeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Öğrenciler üniversiteyi bitirene kadara çeşitli gezilerimiz ve etkinliklerimiz olacak. Bizler her zaman gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Adana'dan Muş'a gelen öğrencilerden Umut Kızıltoprak da, Muş'ta yalnız olmadıklarını ifade ederek, "Adana'dan geliyorum. Otobüsten yeni indim. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri bizleri karşıladı, çay ısmarladılar. Burada kayıt işlemlerimi tamamladıktan sonra yurda götürecekler. Muş'ta yalnız değiliz" ifadelerini kullandı.

Kocaeli'nden 20 saatlik otobüs yolculuğunun ardından Muş'a vardığını söyleyen Ömer Faruk Yıldırım ise "20 saatlik bir yolculuğun ardından böyle karşılanmak gerçekten beni çok mutlu etti. Gerçekten muhteşem karşılandım. Çayımızı içtik hediyelerimizi aldık. Yurda kadar da bırakacaklar sağ olsunlar. Otobüsten iner inmez beni karşıladılar. İlk dakikadan itibaren Muş'ta yalnız kalmayacağımızı anladık" şeklinde konuştu.

Yozgat'tan Muş'a öğrencisini getiren veli Ahmet Taş da, kurulan stanttan dolayı memnun olduklarını belirterek, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne çok teşekkür ederim bu sıcak karşılama için. Muş'a geldikten sonra yurda ulaşmak bizim için problemdi. Ama otogara kurulan stant sayesinde öğrencimizi rahatlıkla yurda götüreceğiz" dedi.

Muş\'a gelen öğrenciler otogarda karşılandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Muş'a gelen öğrenciler otogarda karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement