Dünya Borsaları Yerle Bir - Son Dakika
Son Dakika Logo
Ekonomi

Dünya Borsaları Yerle Bir

Dünya Borsaları Yerle Bir
16.09.2008 14:15  Güncelleme: 10:27

Avrupa Borsaları, Amerikan Yatırım Bankası Lehman Brothers'ın İflasını İstemesi ve Dünyanın En Büyük Sigortacılık Grubu Olan Amerikan Aıg'in de Sıkıntıda Olması Nedeniyle Bugün de Düşmeye Devam Etti.

Avrupa borsaları, Amerikan yatırım bankası Lehman Brothers'ın iflasını istemesi ve dünyanın en büyük sigortacılık grubu olan Amerikan AIG'in de sıkıntıda olması nedeniyle bugün de düşmeye devam etti.

Londra Menkul Kıymetler Borsası'nda FTSE 100 Endeksi, şu sıralar yüzde 1,84 değer kaybederek 5.108,60 puana indi.

Almanya'da borsanın temel göstergesi DAX Endeksi de yüzde 1,75 azalarak 5.957,79 puana, Fransa'da CAC 40 Endeksi de yüzde 1,61 düşerek 4,101,85 puana geriledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Dünya Borsaları Yerle Bir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement