Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas OSB Altyapı İhalesi Tamamlandı - Son Dakika
Ekonomi

Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas OSB Altyapı İhalesi Tamamlandı

Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas OSB Altyapı İhalesi Tamamlandı

Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) altyapı ihalesi, 280 milyon lira bedelle tamamlandı. İhaleyi kazanan firma belirlendi ve inşaat süreci başlayacak. Eskipazar OSB'nin Karabük'e, Eskipazar'a, Türkiye'ye ve sanayiciye büyük katkı sağlaması bekleniyor. Karabük milletvekilleri ise OSB'nin ekonomik kalkınmaya ivme kazandıracağını ve istihdam sorununu çözeceğini belirtti. İhale sonucunda şu ana kadar 62 firmaya ön tahsis yapıldı ve Eskipazar OSB'nin ikinci bir KARDEMİR olarak görüldüğü ifade edildi.

11.07.2023 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) altyapı ihalesinin 280 milyon lira bedelle yapıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ihalenin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğünde tamamlandığı ve inşaatı yapacak firmanın belirlendiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Fuat Gürel, Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas OSB'nin Karabük'e, Eskipazar'a, Türkiye'ye ve sanayiciye hayırlı olması temennisinde bulunarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç tarafından yapılan açıklamada da Eskipazar OSB'nin Karabük'ün ekonomik kalkınmasına büyük ivme kazandıracağı ve istihdam sorununu çözeceği kaydedildi.

OSB'nin, yol, yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon, elektrik altyapı şebekesi inşaatlarından oluşan altyapı yapım işinin ihalesi bugün yapıldığını hatırlatan Şahin ve Keskinkılıç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İhaleyi 280 milyon lira bedelle bir firma aldı. Karabük'ün istihdamı, kalkınması, büyümesi ve refahı için çok önemli gördüğümüz sanayi bölgemizin bir an önce hizmete girmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan sonraki süreci de çok yakından takip edeceğiz. Şu an 62 firmaya ön tahsis yapılmış durumda. İkinci bir KARDEMİR olarak gördüğümüz Eskipazar OSB'nin altyapı ihalesi hayırlı olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas OSB Altyapı İhalesi Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement