ING Practica’ya Katıl Amsterdam Seyahati Kazan - Son Dakika
Ekonomi

ING Practica’ya Katıl Amsterdam Seyahati Kazan

ING Practica’ya Katıl Amsterdam Seyahati Kazan

ING Bank, genç yetenek yarışması 'Practica' ile iş hayatına hazırım diyen gençlerin karşısına bu yıl 'Business Life' konseptiyle çıkıyor.

06.04.2011 09:51  Güncelleme: 09:52

Facebook sayfasından kayıt yaptıran gençler, kendilerini ileride nasıl bir iş hayatının beklediğini tecrübe etme şansını yakalayacaklar. Final kampında yarışmayı kazanan 4 kişilik ekip 4 günlük Amsterdam seyahati kazanacak!

Üniversiteli gençlerin kendilerini ifade edebildikleri, yaratıcılıklarını ortaya koyup ödüllendirildiği "ING Practica" isimli yarışma başlıyor. ING Bank, 'ING Practica'da bu yıl 'Business Life' konseptiyle öğrencilerin karşısına çıkıyor. ING Bank'ın ilk kez 2009 yılında düzenlediği ING Practica'da üniversiteli gençlerin yetenekleri ve yaratıcı fikirleri değerlendirilecek.

Süreç nasıl işleyecek?

Yarışmanın startı, bugün açılan 'facebook.com/ingpractica' isimli Facebook sayfasından verilecek. Gençler, 14 Nisan tarihine kadar Facebook hayran sayfasını 'beğenerek' ve bu sayfada bulunan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak yarışma süreciyle ilgili tüm bilgileri buradan takip edebilecek ve okullarının seçilme şansını arttıracaklar.

Üniversitelerin üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerine yönelik yarışmanın ilk ayağını temsil eden Facebook başvurularından sonra okul elemelerinde yarışacak 12 üniversite, facebook üzerinden yapılan toplam başvuru sayısı, üniversitelerin fakülte/bölüm çeşitliliği, bölgesel dağılım gibi alanlarda ING Bank yetkilileri tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda belirlenecek. Kısa listeye kalan okullar başvuru sürecinden iki hafta sonra yine Facebook sayfasında açıklanacak. Okul elemelerine başvuru sürecinde ne yapılması gerektiği ve 4 kişilik takımın nasıl oluşturulacağının tüm detaylarını adaylara okullardaki ING Practica 2011 temsilci kulübü anlatacak. Öğrenciler bu kulüpler aracılığı ile de yarışmaya katılabilecekler.

Ekibiyle birlikte elemeyi geçen 12 üniversitedeki gençler temmuz ayında, kıyasıya yarışacakları iki günlük eğlenceli bir kampa girecekler. Final kampında kazanan 4 kişilik ekip ise ağustos ayında ING'nin merkezinin bulunduğu Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a 4 günlük bir gezi kazanacak. Ayrıca, finalde jürinin dikkatini çeken ekip üyeleri 2 aylık Premium Kariyer Akademisi staj programına katılmaya hak kazanacaklar.

Bankacılığın renkli yüzü!

Okul elemeleri aşamasında ekipler profesyonel iş hayatına dair çeşitli kimlikler üstlenerek bir iş simulasyonunda yer alacaklar. Böylece, ING Practica üniversiteli gençlerin gerçek iş hayatına dair farklı bir deneyim kazanıp yeteneklerini sergileyebilecekleri eğlenceli bir yarışma olacak.

Bu yarışma ile ING Bank'ın hedefi, üniversiteli genç kitleye bankacılığın renkli ve gülen yüzünü tanıtmak. İlerleyen süreçte ekiplerden sosyal medyanın ve web dünyasının tanıtım gücünü projelerinde kullanmaları beklenecek. ING Bank, Practica ile tüm gençleri yaratıcılıklarını keşfetmeye çağırıyor!

Bankacılık, yatırım, hayat sigortası ve bireysel emeklilik dallarında faaliyet gösteren Hollanda kökenli ING Grubu dünya çapında bir finans kuruluşudur. 40'tan fazla ülkede bireysel ve kurumsal 85 milyondan fazla müşteriye sahip olan ING Grubu, 105 bin çalışanı ile müşterilerine finansal geleceklerini yönetmeleri için gerekli standartları belirlemede yardımcı olmaktadır. Asya'dan Amerika'ya, Avrupa'dan Avustralya'ya dünya genelinde faaliyet gösteren ING Grubu, 2007 yılında "Interbrand En İyi 100 Marka" sıralamasında 81'inci, "Fortune Global 500" listesinde ise 7'inci, 2009 yılında ise Fortune "En Beğenilen Finansal Kuruluşlar" listesinde 6'ıncı sırada yer almıştır.

ING Grubu, 2007 yılında Oyak Bank'ın yüzde 100 hissesini satın alarak Türkiye pazarına girmiştir. 7 Temmuz 2008 tarihinde faaliyete başlayan ING Bank, 329 şubesi ve 5920 çalışanı ile Türkiye'de bireysel, KOBI ve ticari, kurumsal bankacılık ve özel bankacılık segmentlerinde hizmet vermektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi ING Practica’ya Katıl Amsterdam Seyahati Kazan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement