Kütahya Belediyesi Akıllı Şehir Uygulamalarıyla Örnek Şehir - Son Dakika
Ekonomi

Kütahya Belediyesi Akıllı Şehir Uygulamalarıyla Örnek Şehir

Kütahya Belediyesi Akıllı Şehir Uygulamalarıyla Örnek Şehir

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı EMIDWORLD Uluslararası Ekonomi Maliye İşletme Sosyal Bilimler Kongresi'nde akıllı kentlere örnek şehir olarak Kütahya'nın başarılı uygulamalarını anlattı. Başkan Işık, akıllı şehir uygulamalarının entegre bir şekilde kullanıldığını ve hizmetlerin daha etkin bir şekilde yapıldığını belirtti. Kütahya Belediyesi, akıllı şehir uygulamalarında Türkiye birincisi ve Türkiye beşincisi olma başarısını gösterdi.

10.11.2023 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı EMIDWORLD Uluslararası Ekonomi Maliye İşletme Sosyal Bilimler Kongresi kapsamında düzenlenen "Akıllı Kentlere Örnek Şehir: Kütahya" konulu panelde konuşmacı olarak yer aldı.

Panelde Kütahya Belediyesinin akıllı şehir uygulamalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Işık, hayata geçirilen projelerle akıllı şehir uygulamalarının entegre bir şekilde kullanıldığını ve bu sayede hizmetlerin daha etkin bir şekilde yapıldığını belirtti.

Kütahya Belediyesinin akıllı şehir uygulamalarında 51 il belediyesi içerisinde Türkiye birincisi, 81 il içerisinde ise Türkiye beşincisi olduğunu da vurgulayan Başkan Işık, en son "Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Afet Öncesi Durum Tespiti" projesi ile Kütahya Belediyesinin Türkiye genelinde yapılan En İyi Uygulama Yarışması'nda ödüle layık görüldüğünü söyledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kütahya Belediyesi Akıllı Şehir Uygulamalarıyla Örnek Şehir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement