Opet Temiz Tuvalet Tırları, Bursa'da - Son Dakika
Ekonomi

Opet Temiz Tuvalet Tırları, Bursa'da

Opet Temiz Tuvalet Tırları, Bursa\'da

OPET'in 16 yıldır sürdürdüğü "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturduğu "Temiz Tuvalet Tırları" Türkiye turuna Bursa'da devam etti.

01.09.2016 15:05

OPET'in 16 yıldır sürdürdüğü "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturduğu "Temiz Tuvalet Tırları" Türkiye turuna Bursa'da devam etti.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, yaz aylarında ve yaklaşan bayram öncesi karayollarında yaşanabilecek yoğunluk nedeniyle Türkiye genelinde hizmet verecek tırlar, Bursa'daki OPET İstasyonları'nı ziyaret etti.

Kampanya kapsamında yola çıkan tırlar, 19 Eylül'e kadar 27 kentteki 208 istasyonda hizmet verecek, müşterilere temizlik ve hijyen kurallarına yönelik bilgilendirici broşür ve temizlik kitleri dağıtacak.

OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, konuya ilişkin açıklamasında, projeyle 16 yıl içerisinde 9 milyon kişiye ulaşarak hijyen eğitimi verildiğini belirtti.

Öztürk, OPET standartlarının, TSE işbirliğiyle İçişleri Bakanlığı tarafından halka açık tuvaletler ile iş yeri ve restoran tuvaletlerinde zorunlu kılındığını da hatırlatarak, "Tuvaletler, bir ülkenin medeniyet göstergesidir. 'Temiz Tuvalet' kampanyasını OPET istasyonlarının yanı sıra, 7,5 milyon kilometre yol katederek tüm Türkiye'de köy ve kasabalarda halka, okullarda öğretmen ve öğrencilere ulaştırıyoruz. Sağlıklı bir gelecek için projemizi yaygınlaştırmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Opet Temiz Tuvalet Tırları, Bursa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement