Taşınmaz İhaleleri - Son Dakika
Ekonomi

Taşınmaz İhaleleri

Taşınmaz İhaleleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Karayolları Genel Müdürlüğü ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı taşınmazların özelleştirilmesine ilişkin açılan ihaleye katılmak üzere teklif veren yatırımcıların listesini açıkladı.

20.09.2013 15:35

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Karayolları Genel Müdürlüğü ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı taşınmazların özelleştirilmesine ilişkin açılan ihaleye katılmak üzere teklif veren yatırımcıların listesini açıkladı.

ÖİB'den yapılan açıklamaya göre, Karayolları İzmir 24. Şube Müdürlüğü sahası olarak bilinen İzmir'in Bornova ilçesi Kazımdirik Mahallesi'ndeki parselde kayıtlı taşınmaza Mehmet Gökdemir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzmir Ortak Girişim Grubu, Gergül Yapı Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mistral Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret AŞ, Kavuklar Akaryakıt Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Seza İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özser Otomotiv Ürünleri Ticareti Temizlik ve Servis Hizmetleri AŞ, Femteks Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Armesa-Murat Akdemir Ortak Girişim Grubu ile Liva İç ve Dış Ticaret AŞ teklif verdi.

Karayolları İzmir 2. Bölge Müdürlüğü sahası olarak bilinen İzmir'in Bornova ilçesi Kazımdirik Mahallesi'ndeki parselde kayıtlı taşınmaza ise Mehmet Gökdemir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzmir Ortak Girişim Grubu, Seza İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Armesa-Murat Akdemir Ortak Girişim Grubu ile Liva İç ve Dış Ticaret AŞ teklif sundu. - Ankara

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement