Türkiye, 2 Yeni Marka ile Tanışacak - Son Dakika
Ekonomi

Türkiye, 2 Yeni Marka ile Tanışacak

Türkiye, 2 Yeni Marka ile Tanışacak

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraki ve 11 değişik isimde üretim yapan 12 yem fabrikası "Tarım Kredi Yem" adı altında birleştirildi.

12.12.2012 16:09  Güncelleme: 16:16

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraki ve 11 değişik isimde üretim yapan 12 yem fabrikası "Tarım Kredi Yem" adı altında birleştirildi Türkiye, yem ve yağ sanayinde 2 yeni marka ile tanışacak. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri çeşitli illerde 12 değişik isim altında üretim yapan 12 yem fabrikasını "Tarım Kredi Yem" markası altında birleştirdi. Ayrıca, ayçiçeği yağı, zeytinyağı ve zeytin üretimi yapan 3 fabrika da "Tarım Kredi Gıda" markası altında üretim yaparak piyasaya giriyor. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Abdullah Kutlu, yapılan birleştirmelerle ilgili olarak "Günümüzde marka olmak artık zorunluluk olmuştur. Marka olmadan ayakta kalmak, kendinizi anlatmak ve tanıtmak artık mümkün değildir" dedi.

Genel Müdür Kutlu, 12 yem fabrikasının aynı çatı ve aynı marka adı altında birleştirilmesi için düzenlenen toplantıda bir konuşma yaptı. Kutlu, "Denizli'de Denizli Yem, Elazığ'da Altınova Yem, Yozgat'ta Başak Yem, Sivas'ta Tes Tarım, Ankara'da İmece Yem, Kütahya ve Afyon'da Poyraz Yem, Balıkesir'de Big Yem, Amasya'da Taşova Yem, Kırklareli'nde Trakya Yem, Sakarya'da Sakarya Yem şirketlerini Tarım Kredi Yem Sanayi adı altında topladık. Bu birleşme bir sinerji yaratacaktır. Böylece şirketlerimiz daha da modernize olacak ve dışarıya da açılacaktır. Bayilikler de vereceğiz. En kısa sürede aranan bir marka olacağız" şeklinde konuştu.

Kutlu, bugünün Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri için yem sektöründe markalaşma açısından çok önemli bir gün olduğunu vurgulayarak, "Tüm fabrikalarımızda "Tarım Kredi Süper Yem' markası altında çok kaliteli yem üreteceğiz. İlk etapta bu marka ve kalite ile piyasaya gireceğiz" dedi. Markalaşmanın önemli olduğunu vurgulayan Kutlu, "Günümüzde ne kadar kaliteli ve güvenilir üretim yaparsanız yapın, kendinizi tanıtamazsanız bir şey ifade etmiyor. Türkiye Tarım kredi kooperatifleri kaliteli ve güvenilir ürünlerini tanıtmak ve tüketiciye daha kolay yoldan anlatmak için artık markalaşmak zorundadır. Günümüzde marka her şeydir. Artık herkes bir mal alırken markasına bakıyor. Marka olamazsanız ayakta kalmanız çok zordur" ifadelerini kullandı. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Türkiye, 2 Yeni Marka ile Tanışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement