Malatya'da 316 Sosyal Konutun Temeli Atıldı - Son Dakika
Emlak

Malatya'da 316 Sosyal Konutun Temeli Atıldı

Malatya'nın Akçadağ ilçesine yapılması planlanan bin 800 sosyal konut projesinde ilk 316 konutun temeli atıldı. Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Malatya'da, TOKİ tarafından inşaatlar büyük bir titizlikle sürdürülürken, Akçadağ ilçesinde yapılması planlanan 316 sosyal konutun da temeli atıldı. Konutların ilçeye kazandırılmasında AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Öznur Çalık'ın yoğun bir çaba gösterdiğini kaydeden bölge sakinlerinden Cahit Zafer Leventoğlu ise vatandaşların kalıcı konutlara yerleştirilmesini diledi.

25.06.2023 10:40  Güncelleme: 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da 316 sosyal konutun temeli atıldı

MALATYA - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Malatya'nın Akçadağ ilçesine yapılması planlanan bin 800 sosyal konut projesinde ilk 316 konutun temeli atıldı.

Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen 11 ilden biri olan Malatya'da, Akçadağ ilçesine yapılacak bin 800 sosyal konut için çalışmalara başlandı.

Toplamda 70 bini konut, 25 bin 300 köy evi olmak üzere 95 bin 300 afet konutunun yapılacağı Malatya'da, TOKİ tarafından inşaatlar büyük bir titizlikle sürdürülürken, Akçadağ ilçesinde yapılması planlanan 316 sosyal konutun da temeli atıldı.

İlçeye bağlı Başpınar Mahallesi Dikendede mevkiinde yapımına başlanan konutların bir yıl içerisinde tamamlanması hedeflenirken, bölgeye toplamda bin 800 konutun inşa edileceğini aktaran Mahalle Muhtarı Mehmet Torun emeği geçenlere teşekkür etti.

Konutların ilçeye kazandırılmasında AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Öznur Çalık'ın yoğun bir çaba gösterdiğini kaydeden bölge sakinlerinden Cahit Zafer Leventoğlu ise " 6 Şubat depremlerinde Başpınar Mahallemiz büyük zarar görürken, depremden sonra TOKİ konutları için çalışmalara başlandı. Buradaki yetkililer konutların bir yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlanır ve vatandaşlarımız kalıcı konutlara yerleştirilir Allah devletimize milletimize zeval vermesin devletimiz var olsun" diye konuştu

Malatya\'da 316 Sosyal Konutun Temeli Atıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Emlak Malatya'da 316 Sosyal Konutun Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement