İBB Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası böyle görüntülendi - Son Dakika
Genel

İBB Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası böyle görüntülendi

İBB Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası böyle görüntülendi Kılıçdaroğlu tarafından açılan fakat makinaların arızalı olduğu ortaya çıkan Halk Ekmek fabrikası görüntülendi Büyük bir törenle açılan fabrikada yoğunluk gözlemlenmiyor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı törenle açılan fakat...

02.11.2022 15:02  Güncelleme: 15:13

İBB Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası böyle görüntülendi

Kılıçdaroğlu tarafından açılan fakat makinaların arızalı olduğu ortaya çıkan Halk Ekmek fabrikası görüntülendi

Büyük bir törenle açılan fabrikada yoğunluk gözlemlenmiyor

İSTANBUL - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı törenle açılan fakat daha sonra üretim yapılamadığı ortaya çıkan Hadımköy Ahmet İsvan Halk Ekmek Fabrikası havandan görüntülendi. Fabrikanın tüm aksi açıklamalara rağmen ekmek üretmediği İBB Medya AŞ Genel Müdürü Murat Ongun tarafından da teyit edilmişti. Havadan görüntülenen fabrikada bir hareketlilik gözlemlenmiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İstanbul Halk Ekmek'in dördüncü fabrikası 23 Temmuz günü Hadımköy'de açılışını yapmıştı. Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katılmıştı. Hadımköy Ahmet İsvan Halk Ekmek Fabrikasında, üretimin başlamadığı iddiaları üzerine 21 Ekim günü AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe fabrikanın önünde yaptığı basın açıklaması gerçekleştirmişti.

Murat Ongun da ekmek üretimi yapılmadığını doğruladı

Bir televizyon programına bağlanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Danışmanı ve Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun da, fabrikanın 29 Ekim'e kadar çalışmadığını ekmek üretilmemesinin nedenin ise makinaların arızalı olmasından ve İstanbullunun ekmek ihtiyacının olmadığından kaynaklandığını belirtti. Yapılan açıklamada tek bandın çalışmaya başladığı iddia edildi. Tek bant olarak faaliyet gösterdiği iddia edilen fabrika havadan görüntülendi. Fabrikada büyük bir hareketlilik gözlemlenmiyor.

İBB Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası böyle görüntülendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel İBB Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası böyle görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement