"7 İklim 7 Renk" Kültür Şöleni Bayrampaşa'da Başladı - Son Dakika
Güncel

"7 İklim 7 Renk" Kültür Şöleni Bayrampaşa'da Başladı

"7 İklim 7 Renk" Kültür Şöleni Bayrampaşa\'da Başladı

Türkiye'nin tüm renklerini, sanatsal ve kültürel değerlerini Bayrampaşa'da buluşturan "7 İklim 7 Renk" kültür şöleni başladı.

14.06.2014 11:48  Güncelleme: 12:03

Türkiye'nin tüm renklerini, sanatsal ve kültürel değerlerini Bayrampaşa'da buluşturan "7 İklim 7 Renk" kültür şöleni başladı. Türkiye'nin 7 bölgesine ait yöresel stantların açıldığı şölende türkücü İsmail Türüt konser verdi.

Bayrampaşa Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen '7 İklim 7 Renk Kültür Şöleni' başladı. Şehir Parkı'nda düzenlenen şölenin açılışına; AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hüseyin Bürge ve Şirin Ünal, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkiye'nin ve Balkanlar'ın çeşitli kültürlerinin stantlarda sergilendiği şölende katılımcılar türkücü İsmail Türüt'ün şarkılarıyla omuz omuza, gönüllerince eğlendi. Birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik mesajlarının verildiği şölende, vatandaşlarda karşılaştıkları manzaradan mutlu olduklarını dile getirdi.

Şölenin açılışını gerçekleştiren Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, "Bu yıl 5'incisi düzenlediğimiz kültür şöleninde renkli görüntülere sahne olacak. Doğulusundan batısına, Çerkezinden, Abazası'na kadar bütün herkes herkes burada. Biz buradan birbirimizi kucaklıyoruz. Emeği geçen bütün federasyon ve dernek başkanlarına da teşekkür ediyorum. Milli Birlik ve Kardeşlik projesi kapsamında bu etkinlik 10 gün boyunca burada devam edecek. Tüm Bayrampaşa Halkımı 10 gün boyunca bütün etkinliklere davet ediyorum" dedi.

Projeyi gerçekleştiren Başkan Atilla Aydıner'e teşekkürlerini ileten Ordu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Sabri Çelebi, "Burada bütün Anadolu insanının ve Türkiye'nin bir arada bulunduğu ortak bir projedir. Tüm illerden olan dostlarımızla, arkadaşlarımızla İstanbullu hemşehrilerimizle birlikteyiz" diye konuştu.

Samsun Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Aşçı Kaya ise, gün geçtikçe kültür şöleninin daha da güzelleştiğini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel '7 İklim 7 Renk' Kültür Şöleni Bayrampaşa'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement