Abdulkadir Selvi: Başbakan Ters Köşe Yapabilir - Son Dakika
Güncel

Abdulkadir Selvi: Başbakan Ters Köşe Yapabilir

Abdulkadir Selvi: Başbakan Ters Köşe Yapabilir

Yenişafak yazarı Abdulkadir Selvi, Başbakan Erdoğan'ın ailesi sıcak bakmadığı için Köşk adaylığından vazgeçebileceğini iddia etti.

26.05.2014 10:41  Güncelleme: 10:36

Türkiye ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlenirken, Başbakan Erdoğan'ın aday olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

ERDOĞAN TERS KÖŞE YAPAR MI?

Konuyla ilgili AK Parti kulisleri farklı görüşler hakim. Başbakan Erdoğan'ın partinin başında kalmasını isteyenler kadar, Köşk'e çıkması yönünde görüş belirtenler de var. Hükümete yakınlığıya bilinen Yenişafak yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında farklı bir iddiayı gündeme getirdi. Erdoğan'la uçakta yaptıkları sohbetle ilgili detayları okurlarıyla paylaşan Selvi, Başbakan'ın aile baskısı nedeniyle "Köşk" adaylığından vazgeçebileceğini belirtti.

EMİNE ERDOĞAN SICAK BAKMIYOR

Yazısında özellikle Emine Erdoğan'ın Başbakan'ın "Köşk" adaylığına sıcak bakmadığını belirten Selvi, şu ifadelere yer verdi: "Yakın çalışma arkadaşları Başbakan'ın adaylığını bekliyorlar. Ama hepsinde, 'Son dakikada bir ters köşe yapar mı?' kaygısı yok desem yanlış olur. Böyle düşünmelerinin en önemli nedeni Emine Hanım başta olmak üzere ailenin Cumhurbaşkanlığı konusuna sıcak bakmaması. Ancak ailenin tavrında da bir esneme olduğu, Çankaya konusunu yeniden değerlendirdikleri yönünde."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Abdulkadir Selvi: Başbakan Ters Köşe Yapabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • haşim haşhaşioğlu: sn başbakanım sen cumhurbaşkanı olursan meydan haşhaşilere kalır bu haşhaşiler memleketi İsrail abd teslim ederler 18 18 Yanıtla
    hadi oradan: Akp'nin yapmadığı şeymi? Pkk ile alnaşıp Ülkeyi resmen böldüler 0 0
  • AHMET: hahahahaha....Ailesi sıcak bakmıyormuş,eski bir akp'li olarak şunu söyleyeyim kendisi girerse 0 kaybedeceğini biliyor onun için Abdullah Gül Diyecek ama şunu bilsin oda zorlanacak ama alacak ama diğer tarafın zaferi şu olacak RTE olamadı buda çöküşün başlangıcı olacak,nerdenmi biliyorum çünkü ben içlerinden geliyorum,büyük kopuşlar başladı,son seçimde 11 oy verdik ama içimizden hiç geçmemişti artık bitti,çöküşün başlangıcı başlıyor... 16 9 Yanıtla
    AHMET: GALİBA İÇKİYİ FAZLA KAÇIRDIN HAYAL GÖRMEYE BAŞLADIN DOSDUM 0 0
  • yoa: Cakal lar toz kondurmuyor tayyip be 4 11 Yanıtla
  • Bak Bak King Zaza: Hani ses kayıtları montajdı ... 8 3 Yanıtla
  • alevi: chp alevi dernegi lokali oldu şarap alevilere bedava 7 2 Yanıtla
  • İSTERSE KESİN OLUR: TÜRKİYE ÇAĞ ATLIYOR (Orta Çağ) 7 1 Yanıtla
  • Cuvaldız: Avununnnnn.! 1 2 Yanıtla

Advertisement