Acılı Anne Şehit Oğlunun Kabri Başında Ağladı - Son Dakika
Güncel

Acılı Anne Şehit Oğlunun Kabri Başında Ağladı

Acılı Anne Şehit Oğlunun Kabri Başında Ağladı

Şehit Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak, ölümünün birinci yılında Antalya'nın Manavgat ilçesinde mezarı başında anıldı.

05.04.2013 14:31  Güncelleme: 14:44

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak, ölümünün birinci yılında Antalya'nın Manavgat ilçesinde mezarı başında anıldı.

Şehit Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak'ın Hisar Mezarlığı'ndaki kabri çoğu lise öğrencisi gençlerin akınına uğrarken, şehidin mezarı çiçek bahçesine döndü. Liseli gençler, sloganlar atarak mezarlıktan şehidin evine kadar yürüdü. Hisar mezarlığında şehit Üsteğmen Şarlak'ın mezarı başında okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından Bahçelievler Mahallesi'ndeki evlerinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

HESAP SORACAĞIZ

Şehit Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak'ın annesi emekli öğretmen Gülderen Şarlak, oğlunun mezarı başında şöyle konuştu: "Onsuz tam 365 günümüz geçti. Altı gün ağlamadıysam, 360 gün ağladım. Evet şehit mertebesi çok güzel. Bu topraklar için. Acımız çok büyük ama bu acıyı lekelemeye çalışanlardan hesap soracağız. Bu bayrağı indirmeye çalışanlardan hesap soracağız. Biz bir çocuk gömdük, 10 çocuk daha gömeriz. Analar ağlamasın ama ağlayabiliriz de. Vatan için ağlayabiliriz. Bu bayrak inmeyecek. Onlar hergün bayrak indireceğiz dedikleri zaman biz biraz daha kinleniyoruz. Nefret dolu oluyoruz"

BU TOPRAKLAR SİZİ ÇARPAR

"Bayrağımızla, şehidimizle, ayyıldızımızla uğraşmayın, bu topraklar sizi çarpar" diyen acılı anne, çünkü bu topraklarda çok şehitler, evliyalar olduğunu söyledi. Acılı anne Gülderen Şarlak, "Bu topraklara, aşağıda şehitlerimiz, yukarıda biz her zaman sahip çıkacağız. Yine ağlayacağız, yüzümüzü sileceğiz. Yine kalkacağız, mücadelemizi edeceğiz." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Acılı Anne Şehit Oğlunun Kabri Başında Ağladı - Son Dakika


Advertisement