Ak Parti'den Yeni Bir Organizasyon - Son Dakika
Güncel

Ak Parti'den Yeni Bir Organizasyon

Ak Parti\'den Yeni Bir Organizasyon

"Ak parti, 100'e yakın çocuğu sünnet ettirdi."

28.08.2012 16:58

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan Sünnet Şöleni kapsamında bugün dar gelirli ailelerin 100'e yakın çocuğu Özel Çağrı Tıp Merkezi'nde sünnet oldu. Sünnet olan çocuklar ile aileleriyle yakinen ilgilenen ve erkeklik belgelerini veren AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirterek;"Çeşitli nedenlerden dolayı bugüne kadar sünnet olamayan çocuklarımızın erkekliğe ilk adımı attıkları bu güzel günlerinde kendileri ve aileleriyle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduk "dedi.

Özel Çağrı Tıp Merkezi'nde gerçekleştirilen sünnet operasyonu sonrasında bir değerlendirme yapan Çağrı Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çeşme, AK Parti İl Başkanı Mahir Sönmez'in Elazığ'a güzel hizmetler gerçekleştirdiğine dikkat çekerek;"Mahir Başkanım daha önce bana söylemişti 100 civarında fakir çocuğu sünnet edeceğimizi. Ben de Mahir Başkanımızı daha önceden bildiğim için artı AK Parti ikinci başkanımız Mücahit Bey de dostumuz, doktorumuz hem de akrabamız. Bizler güzel şeylerin yanındayız. Mahir Başkanım da başladığı günden beri medyadan gördüğümüz ve kendimiz da bizzat şahit olduğumuz kadar Elâzığ'a bir şeyler yapmaya çalışıyor. Allah güç kuvvet versin kendisine. Sünnet dediğimizde de aklımıza dini bir görev geliyor. Sünnet ama Mahir Başkanımızın da bize söylemesiyle artık farz oldu diye düşünüyorum. Biz de hem sünneti yapıyoruz hem de farzı yapıyoruz. Çokta güzel geçiyor. Türkiye'de ilk olarak sünnet olan çocuklara erkeklik belgesi verdik. Bugünkü erkeklik belgesini de AK Parti İl Başkanımız verdi.Başta Mahir Başkanımıza ve Mücahit Beye teşekkür ediyoruz. Allah önce başkanımdan sonra da başkanımın ekibinden razı olsun."dedi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Dr. Mücahit Yıldız ise uzun bir süredir sünnet şöleni yapmayı planladıklarını dile getirerek şunları kaydetti: "AK Parti il yönetimi olarak başkanımızın yönetiminde uzun süredir bir sünnet şöleni yapmayı planlıyorduk. Bayramdan sonra ilk fırsatta bunu gerçekleştirmeye karar verdik. Ve bugünde bunu gerçekleştiriyoruz. Ben buradan Sayın Hüseyin Çeşme'ye teşekkür ediyorum bizi kırmadı ve sünnetleri gerçekleştirdi. Ayriyeten Mahir başkanıma ve bu organizasyonda önemli katkıları bulunan Ali Yerli ve Muhammed Şağbanşua başkanlarımı da teşekkür ediyorum"

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez ise teşkilat olarak sosyal sorumluluk projelerine özel bir önem verdiklerini belirterek; Ben öncelikle Çağrı Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çeşme'ye, Başkan Yardımcımız Dr.Mücahit Yıldız'a teşekkür ediyorum. Bu işte emeği geçen Çocuk Center'ın sahibi Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Ali Ataş Bey'e teşekkür ediyorum. Biz teşkilat olarak sosyal sorumluluk projelerine önem veren bir teşkilatız. "dedi.

Ailelerin ve çocukların bu mutlu günlerinde onlarla birlikte olmanın heyecanını yaşadıklarını vurgulayan AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, "Erkek bir evlada sahip ailenin üç mutlu ve gurur duyduğu gün vardır. Bunlardan bir tanesi çocuğun erkekliğe ilk adımı olan sünnet.Bir tanesi vatan borcu olan askerlik.Bir tanesi de sosyal yaşantıya adaptasyonu olan evlilik. Bizler sünneti mahalleler buluşuyor ziyaretlerimizde bize farklı ailelerden gelen istekler oldu. Dar gelirli aileler istekte bulundu. Bizler de mahalle temsilcilerimizden ve muhtarlarımızdan bu tür çocukları bizlere bildirmelerini istedik, onlarla bildirdiler. Bugün de 100'e yakın çocuğun sünnetini yaptırdık. İnşallah bugün olduğu gibi bundan sonra da Elâzığ'ın ve Elazığlıların yanında olmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti'den Yeni Bir Organizasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement