AK Parti'li Fatih Çiftçi Elazığ'da - Son Dakika
Güncel

AK Parti'li Fatih Çiftçi Elazığ'da

AK Parti\'li Fatih Çiftçi Elazığ\'da

AK Parti'li Fatih Çiftçi, Elazığ'a gelerek, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bir dizi toplantıya katıldı.

04.03.2013 09:44  Güncelleme: 09:50

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Van Milletvekili Fatih Çiftçi, Elazığ'a gelerek, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bir dizi toplantıya katıldı ve çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Fatih Çiftçi'nin dün Elazığ'a bir ziyaret gerçekleştirdiğini belirterek, şunları kaydetti; "Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Fatih Çiftçi şehrimizi ziyaret ederek, düzenlediğimiz çeşitli toplantılara katıldı. İl Başkanlığımızda il, ilçe ve belde belediye başkanları ile il genel meclis üyelerimizle yapılan toplantılarda belediyelerimiz tarafından gerçekleştirilen hizmetlerin ve il genel meclisi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirmesi yapıldı. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız, akşamın ilerleyen saatlerinde ise il yürütme kurulu üyelerimizle bir araya geldi. İl Yürütme kurulu ile yapılan toplantının bir bölümüne milletvekilimiz Sayın Şuay Alpay da katıldı. Toplantılarımız oldukça verimli geçti."

Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Fatih Çiftçi'nin akşam saatlerinde de esnaf ziyaretlerinde bulunduğunu dile getiren Başkan Sönmez; Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Sayın Fatih Çiftçi ile il başkanlığımızda düzenlediğimiz toplantıların ardından Gazi Caddesi ve Hürriyet Caddesi'ndeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Başkan yardımcımız Sayın Fatih Çiftçi, esnaflarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etti, vatandaşlarımızdan şehrimiz ve ülke siyasetine ilişkin değerlendirmeler aldı" açıklamasında bulundu.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Elazığ'da programının ardından bugün sabah saatlerinde Malatya'ya geçti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti'li Fatih Çiftçi Elazığ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement