AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, TPAO Batman Petrolspor yönetimi ve futbolcularıyla iftarda buluştu - Son Dakika
Güncel

AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, TPAO Batman Petrolspor yönetimi ve futbolcularıyla iftarda buluştu

AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, TPAO Batman Petrolspor yönetimi ve futbolcularıyla iftarda buluştu

AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, TPAO Batman Petrolspor yönetimi ve futbolcularıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Necat Nasıroğlu Külliyesi'nde gerçekleştirilen programda, kulübün başarıları ve geleceği değerlendirildi. Nasıroğlu, TPAO Batman Petrolspor'un şampiyon olması için gereken desteği sağladıklarını ve kulübe destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, hafta sonu oynanacak olan Hacettepe 1945 maçına taraftarları davet ederek, takıma destek olmalarını istedi. Kulüp Başkanı Mustafa Demir ise teknik heyet ve futbolculara olan güvenini dile getirerek, TPAO Batman Petrolspor'un şampiyon olacağına olan inancını aktardı.

22.03.2024 21:11  Güncelleme: 21:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, TPAO Batman Petrolspor yönetimi ve futbolcularıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Necat Nasıroğlu Külliyesi'nde düzenlenen iftar programında, kulübün başarıları ve geleceği değerlendirildi.

Programda konuşan Nasıroğlu, TPAO Batman Petrolspor'un şampiyon olması için gereken desteği sağladıklarını belirterek, kulübe destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Hafta sonu Hacettepe 1945 takımı ile oynanacak müsabakaya taraftarları davet eden Nasıroğlu, kritik maçta taraftarların tribünleri doldurmasını ve takıma destek olmalarını istedi.

Taraftarların coşkusu ve desteğiyle takımın sahada daha güçlü olacağını ifade eden Nasıroğlu, birlik ve beraberlik içinde alınacak zaferin daha anlamlı olacağını dile getirdi.

TPAO Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir de teknik heyet ve futbolculara güveninin tam olduğunu belirterek, TPAO Batman Petrolspor'un şampiyon olacağına olan inancının tam olduğunu aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, TPAO Batman Petrolspor yönetimi ve futbolcularıyla iftarda buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement