Aktif Felsefe Gönüllü Ordusu'ndan Doğaya 1050 Fidanlık Katkı - Son Dakika
Güncel

Aktif Felsefe Gönüllü Ordusu'ndan Doğaya 1050 Fidanlık Katkı

Aktif Felsefe Gönüllü Ordusu\'ndan Doğaya 1050 Fidanlık Katkı

Yeni Yüksektepe Kültür Derneği-Aktiffelsefe gönüllüleri, Ege Orman Vakfı ile işbirliği yaparak Çeşme-Ildırı-Kadıovacık ağaçlandırma sahasında 1050 fidanlık koru oluşturdu.

03.04.2015 10:12

Derneğin İzmir- Alsancak, Bornova, Karşıyaka, Buca, Manisa ve Aydın şubelerindeki gönüllülerinden oluşan yüz kişilik grup  Çeşme-Ildırı-Kadıovacık ağaçlandırma sahasında bulunan korularını ziyaret ederek 1050 fidanın hayat bulmasını sağladılar.

Fidan dikim töreninde konuşan Ege Orman Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Perihan Öztürk, Aktiffelsefe'nin her yıl Ege Orman Vakfı'nın çalışmalarına katkıda bulunduğunu söyledi. Öztürk, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile ağaçlandırma alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Perihan Öztürk, doğaya katkılarından dolayı teşekkür ederek Aktiffelsefe Halkla İlişkiler Sorumlusu Emel Tokuyan'a plaket takdim etti.

Emel Tokuyan; "Ege Orman Vakfının değerli çalışanlarına ve yöneticilerince işbirliği için çok teşekkür ediyoruz. Aktiffelsefe olarak biliyoruz ki doğanın bir parçasıyız. Bu çalışma aynı zamanda bir bilinç ve farkındalık çalışmasıdır. Geleceğimize miras bırakmak adına herkesi bu çalışmalara katılmaya davet ediyoruz. Ekoloji alanındaki çalışmalarımıza ve Ege orman Vakfı ile işbirliği yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aktif Felsefe Gönüllü Ordusu'ndan Doğaya 1050 Fidanlık Katkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement