Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç Muş'ta - Son Dakika
Güncel

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç Muş'ta

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç Muş\'ta

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Muş Alparslan Üniversitesinin 2013-2014 akademik yılı açılışına katılmak üzere Muş'a gitti.

27.09.2013 11:57  Güncelleme: 12:12

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Muş Alparslan Üniversitesi'nin (MŞÜ) 2013-2014 akademik yılı açılışına katılmak üzere Muş'a geldi.

THY'nin tarifeli uçağıyla Ankara'dan Muş'a gelen Haşim Kılıç'ı havalimanında Vali Vedat Büyükersoy, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya, MŞÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz ile vatandaşlar karşıladı.

İlk olarak MŞÜ kampüs alanına geçen Haşim Kılıç, Rektör İnanç'ı makamında ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan İnanç, Haşim Kılıç'ı ağırlamaktan ötürü mutlu olduklarını söyledi. İnanç, Haşim Kılıç'ı geçen yıl davet ettiklerini ama yoğun programından dolayı ziyaretin bu yıl gerçekleştiğini belirtti.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ise, ilk defa Muş'a geldiğini söyledi. Rektörün ısrarlı ve inatçı tutumunun takdire şayan olduğunu ifade eden Kılıç, davetten dolayı İnanç'a teşekkür ederek, "Bu güzel yöremize ilk defa geliyorum ve bunun mutluluğunu yaşıyorum. Muş halkını uzaklardan da olsa yakından takip ediyorum. Gerçekten ruhumun çok huzur duyduğu bir bölge, çok sevdiğim bir bölge. Saf ve tertemiz, onurlu ve haysiyetli insanların bulunduğu bir bölge. O yönüyle burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.

Rektör İnanç tarafından Kılıç'a hediye takdim edilmesinin ardından ziyaret basına kapalı devam etti. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç Muş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement