Antalya Gaspçı, Yunanistan'a Kaçma Planı Yaparken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Antalya Gaspçı, Yunanistan'a Kaçma Planı Yaparken Yakalandı

Gaspçı, Yunanistan'a kaçma planı yaparken yakalandıANTALYA'da market sahibi Hasan Bulut'u (44) yanağından öptükten sonra boğazını keserek 2 bin 500 lira gasp eden M.M., Yunanistan'a kaçma planları yaparken yakalandı.

26.02.2018 14:36

Gaspçı, Yunanistan'a kaçma planı yaparken yakalandı

ANTALYA'da market sahibi Hasan Bulut'u (44) yanağından öptükten sonra boğazını keserek 2 bin 500 lira gasp eden M.M., Yunanistan'a kaçma planları yaparken yakalandı.

Olay, 14 Şubat gecesi saat 02.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi'nde bir markette meydana geldi. Markette televizyon izleyen evli 3 çocuk babası Hasan Bulut'un dükkanına, kendisinden yaklaşık 1 yıldır alışveriş yapan M.M. geldi. Bir süre televizyon izleyen ikiliden M.M., bir anda ayağa kalkarak önce yanağından öptüğü Bulut'un boğazına bıçak dayadı. Ne olduğunu anlamayan Bulut, boğazına bıçak dayandığını fark edince boğuşma yaşandı. Olay sırasında boğazından yaralanan Bulut, canını kurtarmak için kendini dükkandan dışarı attı. M.M. ise marketin kasasındaki 2 bin 500 lirayı alarak kaçtı. Boğazındaki kanamayı havluyla durduran Bulut, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla hastanede tedaviye alındı.

YUNANİNSTAN'A KAÇACAKTI

Olaydan sonra Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, M.M.'yi bulmak için çalışma başlattı. M.M'nin cezaevi korkusu yüzünden Yunanistan'a kaçmayı planladığı, bu nedenle Balıkesir Ayvalık'a gittiği ve burada tekne aradığı belirlendi.

Dün akşam saatlerinde M.M'nin yakınları ile vedalaşmak için Güvenlik Mahallesi'nde bulunan yakınlarının evine geldiğini tespit eden polis, operasyon düzenledi. Uykudan uyanıp polisi karşısında görünce şaşıran M.M.'nin, Yakalamasaydınız Yunanistan'a kaçacaktım. Bu çok kötü oldu dediği ortaya çıktı.

Sağlık kontrolü sonrasında ifadesi alınan M.M., adliyeye sevk edildi.

Antalya Gaspçı, Yunanistan\'a Kaçma Planı Yaparken Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Gaspçı, Yunanistan'a Kaçma Planı Yaparken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement