Aydın Başkan, Işçilerle Birlikte Tiyatro Sahneledi - Son Dakika
Güncel

Aydın Başkan, Işçilerle Birlikte Tiyatro Sahneledi

Başkan, işçilerle birlikte tiyatro sahnelediAYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, 5 Haziran Dünya Çevre Günü için belediye işçileri "Çöpünü İçine At, İncirliova'ya Değer Kat" sloganıyla tiyatro yazdı.

06.06.2017 10:57

Başkan, işçilerle birlikte tiyatro sahneledi

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, 5 Haziran Dünya Çevre Günü için belediye işçileri "Çöpünü İçine At, İncirliova'ya Değer Kat" sloganıyla tiyatro yazdı. İşçilerin yazdığı oyunda Belediye Başkanı Gürşat Kale de rol aldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda iftar sonrasında, 5 Haziran Dünya Çevre Günü için tiyatro oyunu sahnelendi. Çevreyle ilgili oyunu, belediye işçileri yazdı. "Çöpünü İçine At, İncirliova'ya Değer Kat" sloganıyla yazılan oyunda Belediye Başkanı MHP'li Gürşat Kale de rol aldı. Çöplerin sokağa değil de çöp konteynerine atılması anlatan oyun, izleyenler tarafından yoğun ilgi gördü.

"HEYACANLANDIM"

Etkinlik hakkında konuşan Başkan Kale, "Belediye olarak temizlik kampanyası kapsamında farkındalık yaratmak için bugün belirli caddelerde öğrencilerle birlikte çöp topladık. Büyüklerimize ve küçüklerimize temiz bir ilçe bırakma amacındayız. İŞKUR aracılığıyla belediyemizde çalışan bit grup personel tiyatro oyunu yazarak, bunu vatandaşlara anlatmak istedik. Bunu tiyatro oyunuyla vatandaşlarla paylaştık. Bu tiyatro oyununun yazarı, oyuncusu ve düzenleyicisi tamamen bizim kendi personelimden oluşmaktadır. Ben de ilk kez tiyatro oynadım. Çok değişik bir duygu içinde oldum ve heyecanlandım" dedi.

Tiyatro oyunu öncesi yine belediye işçileri çevre ile ilgili koro halinde şarkılar söyledi.

Aydın Başkan, Işçilerle Birlikte Tiyatro Sahneledi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Başkan, Işçilerle Birlikte Tiyatro Sahneledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement