Aydın, Gençlerine Ağladı - Son Dakika
Güncel

Aydın, Gençlerine Ağladı

Aydın, Gençlerine Ağladı

Aydın otoyolunda hayatını kaybeden dört genç için şehrin dört farklı yerinde cenaze töreni düzenlendi.

12.02.2012 17:36

TERHİSİNE 7 AY KALAN GENCE ASKERİ TÖREN DÜZENLENDİ

Aydın'ın Germencik İlçesi'ne bağlı Ortaklar Beldesi'ndeki otoyol kavşağındaki kazada hayatını kaybeden sürücü Mustafa Sarı (21), otomobilin sahibi taksi şoförü Yusuf Bayram Bali (23), Oğuz Düştegör (23) ile Volkan Yıldız (23) için Aydın'ın dört farklı yerinde cenaze töreni düzenlendi.

ASKERİ TÖRENLE UĞURLANDI

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde vatani görevini yapan ve izinli olarak geldiği memleketinde eğlence dönüşü can veren otomobil sürücüsü Mustafa Sarı için Kalfaköy Köyü'nde askeri tören düzenledi. Terhisine 7 ay kaldığı öğrenilen Mustafa Sarı'nın annesi Sevgi Gökbel, oğlunun en sevdiği kazağını biran olsun elinden bırakmadı. İlk eşini yıllar önce hastalıktan dolayı kaybeden ve ikinci evliliğini yapan Sevgi Gökbel, oğlunun tabutuna sarılıp "Oğlum şehit mi oldun sen. Seni bayraklarla mı getireceklerdi. Sana bayrak çok yakışmış. Sen beni nasıl bırakıp gittin. Ben kime oğlum diye sarılacağım" diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı. Gözyaşlarına boğulan talihsiz kadını yakınları teskin etmeye çalıştı. Cumartesi günü birliğine teslim olacağı belirtilen Mustafa Sarı'nın uçak biletini aldığı öğrenildi. Terhis olduktan sonra da evlilik hayali kurduğu bildirilen Mustafa Sarı doğup büyüdüğü köyün mezarlığında, babası Cengiz Sarı'nın mezarı yanında toprağa verildi.

DEDE MESLEĞİNİ YAPIYORDU

Dedesinden kalan taksi durağında babası Osman Bali ile taksi şoförlüğü yapan ve kazandığı parayla geçen hafta aldığı otomobilde can veren Yusuf Bayram Bali, Efeler Mahallesi'ndeki Işıklı Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi. Törene MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Aydın Şoförler ve Otomobililer Odası Başkanı Semih Özmeriç ve Sali'nin yakınları katıldı.

ARKAŞININ YANINA DEFNEDİLDİ

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde vatani görevini yapıp yaklaşık bir yıl önce terhis olduğu öğrenilen Volkan Yıldız için de Girne Mahallesi'ndeki Girne Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Buradaki törenin ardından Yıldız da Kemer Mezarlığı'nda arkadaşı Yusuf Bayram Bali'nin yanına defnedildi.

"BİR GÜN ÖYLE BİR GİDERİM Kİ"

Açıköğretim Fakültesi'nde öğretim gördüğü belirtilen Oğuz Düştegör'ün bir sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı yazı dikkat çekti. Kişisel sayfasına "Ben kimseye git demem, diyemem. Ama bir gün öyle bir giderim ki; kaybedeceğim hiçbir şey olmaz" diye yazan ve çevresinde sevilen bir kişi olan Oğuz, merkeze bağlı Dalama Beldesi'nde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın, Gençlerine Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement