Balıkesir Ince Ailesinin Acı Günü - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Ince Ailesinin Acı Günü

Ince ailesinin acı günüCHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin Balıkesir'de vefat eden kayınvalidesi 81 yaşındaki Nesrin Yaman, son yolculuğuna uğurlandı.

14.03.2017 18:40

Ince ailesinin acı günü

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin Balıkesir'de vefat eden kayınvalidesi 81 yaşındaki Nesrin Yaman, son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşlılığa bağlı nedenlerden 20 gündür hastanede tedavi gören CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin kayınvalidesi 81 yaşındaki Nesrin Yaman, yaşamını yitirdi. Nesrin Yaman bugün Zağnospaşa Camii'nde ikindide kılınan namazının ardından Başçeşme Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye katılan Muharrem İnce ve oğlu Salih Arda İnce, partililerin ve vatandaşların başsağlığı dileklerini kabul etti. Oldukça üzüntülü görünen Muharrem İnce'nin eşi Ülkü İnce'yi ise CHP'li kadınlar teselli etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile çok sayıda milletvekili cenazeye çelenk göndererek, İnce ailesinin acısını paylaştı. CHP Balıkesir milletvekilleri Namık Havutça, Ahmet Akın, CHP'nin eski Balıkesir milletvekilleri Önder Kırlı, Orhan Sür, Ergün Aydoğan, CHP'li Belediye Başkanları ve ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaş da cenazeye katıldı.

Balıkesir Ince Ailesinin Acı Günü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Ince Ailesinin Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement