Bandırma'da Çalınan Araç Şüphelileri Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Bandırma'da Çalınan Araç Şüphelileri Yakalandı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir aracı çalan şüpheliler, polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu çaldıkları otomobil ile birlikte yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanırken diğer şüpheli serbest bırakıldı.

14.11.2023 16:05  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma'dan çaldıkları otomobille Bursa'ya kaçtılar, kıskıvrak yakalandılar

BALIKESİR - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 92 model binek bir otomobili çalan şüpheliler, çaldıkları araçla Bursa'nın Mustafakemalpaşai ilçesine kaçtı. Mustafakemalpaşa İlçe Emniyeti ve Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa çalışması sonucu şüpheliler bir başka araca ait plakayı çalarken yakaladı.

Edinilen bilgilere göre, 17 Eylül Mahallesi Çiftçiler Sokak üzerinden 92 model bir aracı çalan şüpheliler araçla Bursa ili Mustafakemalpaşa ilçesine gitti. Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet görevlileri ile ortaklaşa çalışma yapan Bandırma Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin buradan da aynı marka aynı renk bir araca ait plaka çalarak Bandırma'dan çaldıkları araca taktıklarını tespit etti. Şüphelilerin ertesi gün tekrar Bandırma'ya gelmesi üzerine takip eden emniyet ekipleri şüphelileri ve aracı olay anında yakaladı. Şüpheli olan M.A.ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Şüphelilerden E.A.gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bandırma\'da Çalınan Araç Şüphelileri Yakalandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bandırma'da Çalınan Araç Şüphelileri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement