Başbakan Davutoğlu Aşure Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu Aşure Dağıttı

Başbakan Davutoğlu Aşure Dağıttı

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ümraniye'de aşure dağıttı.

26.10.2015 15:35

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ümraniye'de aşure dağıttı. Başbakanın aşure dağıttığı törende Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın da yer aldı.

İMES ziyareti sırasında İMES Camisi'ne uğrayan Başbakan önlük giyip eldiven taktı. Üst zemini narın kırmızısı, hilal ve yıldızı da Hindistan cevizinin beyazından yapılan aşureyi gören Davutoğlu elindeki kepçeyi rastgele daldırmak istemedi. Bayrak motifini bozmadan kepçeyi kazanın kenarından daldıran Davutoğlu, kağıt bardaklara doldurduğu aşureyi önce basın mensuplarına sonra da vatandaşlara dağıttı.

BOYNUKALIN DA ORDAYDI

Başbakana aşure dağıtımı sırasında İBB Başkanı Kadir Topbaş ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can eşlik etti. Seçim otobüsü üzerinde İMES Sanayi sitesi içinde tur atan Başbakana partili gençler de destek verdi. AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın da Başbakanın İMES ziyaretinde yer aldı. Boynukalın zaman zaman partili gençlerle konuşurken görüntülendi. İMES Camisi'nde öğle namazı kılan Başbakan Ahmet Davutoğlu daha sonra Üsküdar'a geçerek bir televizyon yayınına katıldı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu Aşure Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement