Başbakan Yardımcısı Bozdağ Kırklareli'de - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Bozdağ Kırklareli'de

Başbakan Yardımcısı Bozdağ Kırklareli\'de

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere 06 Ağustos 2013 Salı günü Kırklareli'ne geldi.

11.08.2013 20:19

Çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Kırklareli'ne gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kırklareli halkının yoğun katılım ve ilgisiyle, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prf. Dr. Mustafa Aykaç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Vali Yardımcıları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri ve vatandaşlar tarafından Valilik Binası önünde karşılandı.

Polis Mangasını selamladıktan sonra Valilik Binası'na geçerek Ziyaretçi Defteri'ni imzalayan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret etti.

Kırklareli'nde yapılan ve yapılacak yatırımlara ilişkin görüşmeler ve Valilik ziyaretinin ardından Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Bursa Milletvekilleri Mustafa Öztürk, Hakan Çavuşoğlu, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kemal Yurtnaç ve beraberindeki heyet, Bulgaristan'da ki soydaşlarımızın iftar programlarına katılmak ve bayramlaşmak vesilesi ile Dereköy Sınır Kapısından Bulgaristan'a giriş yaptı.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 06-08 Ağustos 2013 tarihleri arasında 3 günlük programında, Bulgaristan'ın Burgas, Şumnu, Silistre, Rusçuk, Plevne, Filibe ve Kırcaali şehirlerinde soydaşlarımızla görüşerek bayramlaşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Bozdağ Kırklareli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement