Belediye gücü Boks spor kulübü Türkiye Şampiyonasına katılıyor - Son Dakika
Güncel

Belediye gücü Boks spor kulübü Türkiye Şampiyonasına katılıyor

Belediye gücü Boks spor kulübü Türkiye Şampiyonasına katılıyor

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen 24-29 Ağustos tarihleri arasında 24 ilin katılacağı Türkiye Boks şampiyonasına Kırıkkale Belediye gücü Boks spor kulübü 14 kişilik kadro ile katılacak.

18.08.2016 08:19  Güncelleme: 08:20

Kırıkkale Belediyesi Boks takımı şampiyona öncesi Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır'ı ziyaret etti. Belediyemiz Meclis toplantı salonunda kabul eden Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, Belediye gücü boks takımına şampiyona da başarılar diledi.

14 kişilik kadro ile şampiyona katılacaklar arasında daha önce Türkiye şampiyonu olan sporcularımızın da olduğu belirtilerek hedefin iyi bir dereceye girmek olduğunu, madalya ve madalyalar kazanacaklarını ifade ettiler. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, Kırıkkale Belediye gücü boks kulübü'ne 24 Ağustos'da başlayacak olan şampiyonada başarılar dileyerek, şampiyonada gerekli olan spor malzemelerini sporculara hediye etti. Ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, boksörlerimize tam destek vereceklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye gücü Boks spor kulübü Türkiye Şampiyonasına katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement