Belediye'nin Dev Adamları 3. Lig'de - Son Dakika
Güncel

Belediye'nin Dev Adamları 3. Lig'de

Belediye\'nin Dev Adamları 3. Lig\'de

BÖLGESEL Basketbol Ligi'nden 3. Lig'e yükselen Manisa Belediyespor Basketbol Takımı, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti.

02.02.2012 22:59

Manisa Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Ekrem Öztürk, basketbol şubelerine katkılarından dolayı Başkan Ergün'e plaket takdim etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Belediyespor Basketbol Takımı'nı Belediye Encümen Salonu'nda ağırladı. Ziyarette Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, yönetim kurulu üyeleri Süha Akyüz, Selçuk Etiz, Basketbol Şube Sorumlusu Emre Akpınar, Kulüp Müdürü Erhan Erol, Basketbol Takımı Antrenörü Ekrem Öztürk ve basketbolcular da hazır bulundu.

Basketbolcular, Başkan Ergün'e çiçek takdim etti. Göreve geldikleri ilk günden itibaren aldıkları bayrağı en ileriye taşımanın gayretini göstereceklerinin sözünü verdiklerini belirten Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, "Bugün burada bu sözümüzü tutarak, 3. Lig'e çıkan basketbol takımımızı huzurlarınıza getirmiş bulunuyoruz.

Arkadaşlarımız mücadeleye 5 Ağustos'ta başladı. Tabi bu oluşumun başında Sayın Ekrem Hocamıza ve Sayın Emre arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Başlattıkları mücadelede İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornovaspor, Bandırmaspor, Akhisar Gençlerbirliği gibi takımları geride bırakarak, gruplarında 10 maçta 7 galibiyetle şampiyonluğu kazanmış oldular.

Biz de bu şampiyonluğu huzurunuza getirmiş bulunuyoruz" dedi. Sporcuları, teknik heyeti ve yönetimi sağlanan başarı nedeniyle kutlayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Belediyespor çatısı altında sizlerin göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı ve Basketbol takımının 3. Lig'e çıkmış olmasından dolayı ben bir kere daha sizleri tebrik ediyorum" dedi.

Spor Tesisi Noktasında Önemli Adımlar Atıldı

Kendisinin de sporun içinden gelen birisi olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sporun sadece futboldan ibaret olmadığını belirterek, "Bizde bunun bilincinde hareket ediyoruz.

Belediyespor bünyemizde, futbol ve basketbolun yanı sıra voleybol, judo, satranç gibi branşlarda toplam 600 sporcumuz var. Sporcu sayısının daha da artması için çabalıyoruz. Öncelikle Halil Onultmak Tesisleri'nin yenileme çalışmalarını yaptık. TOKİ 2 Tesisleri'ni Manisa sporuna kazandırdık. Yine ihalesini bitirdiğimiz, önümüzdeki hafta startını vereceğimiz TOKİ 3 Tesisleri'ni de Manisa'ya kazandıracağız.

Bundan sonra da bir tane Kapalı Spor Salonu Manisa'ya kazandırabilirsek, salon sporlarını da Manisa'da geliştirebiliriz. Önemli olan bu başarıların sürekli olmasıdır" dedi. Konuşmaların ardından Manisa Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Ekrem Öztürk, basketbol şubelerine katkılarından dolayı Başkan Ergün'e plaket takdim etti. Daha sonra basketbolcuları tek tek kutlayan Başkan Ergün, 3. Lig'de başarılar diledi.

İlk Maç İstanbul'da

Manisa Belediyesporlu basketbolcular Başkan Ergün'ü ziyaretlerinin ardından Malta Parkı'nda yönetimin düzenlediği yemeğe katıldılar. Burada yaptığı açıklamada ilk maçlarını İstanbul ekibi Işıkspor ile deplasmanda oynayacaklarını belirten Kulüp Başkanı Cenk Ergün, takımın Bölgesel Lig'de gösterdiği başarıyı 3. Lig'de de tekrarlayacağına inandıklarını ifade ederek, "Ligde ilk maçımızdan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Hafta sonu Işıkspor ile karşılaşacak olan takımımıza başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye'nin Dev Adamları 3. Lig'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement