Belediyespor İscehisar'ı Farklı Geçti 5-1 - Son Dakika
Güncel

Belediyespor İscehisar'ı Farklı Geçti 5-1

Belediyespor İscehisar\'ı Farklı Geçti 5-1

Manisa Belediyespor, evinde konuk ettiği Afyon temsilcisi İscehisar'ı farklı geçti.

11.03.2013 10:32

Yeşil-beyazlılar her iki devrede bulduğu gollere rakibini 5-1 mağlup ederek, grupta ikinci sıraya yükseldi ve zirve takibini sürdürdü.

Grupta şampiyonluk iddiasını son haftaya kadar sürdürmek isteyen Manisa Belediyespor, Mümin Özkasap Stadı'nda konuk ettiği İscehisar'a gol yağdırdı. Karşılaşmayı Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Özer, Selçuk Etiz, Belediye Meclis Üyesi Mazlum Yüzgider ile birlikte beş yüz kadar futbolsever izledi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Manisa Belediyespor, 2. dakikada Samet ile mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Eray'ın sol kanattan ortasına iyi yükselen Samet'in kafa vuruşunda kaleci topu son anda kornere çeldi. İlk dakikadan itibaren rakibi karşısında üstünlüğünü ortaya koyan ev sahibi ekip 7. dakikada Rıza'nın ceza sahası dışından sol ayağıyla attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden altı dakika sonra konuk İscehisar, Manisa Belediyespor ceza sahasının sağ tarafından serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Ahmet Ertaş güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve durumu 1-1 yaptı.

Beraberlik golünü kalesinde gördükten sonra baskılı oyununu sürdüren Manisa Belediyespor, 31. dakikada Metin Telle'nin attığı golle yeniden öne geçti. Karşılaşmanın 33. dakikasında Erkan'ın ceza sahası dışından sert tuşunda top direkten döndü. Maçın ilk yarısı Manisa Belediyespor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan Manisa Belediyespor, 53. dakikada Samet'in ceza sahası içinde düşürülmesinin ardından penaltı kazandı. Topun başına geçen Metin, durumu 3-1 yaptı. Bu dakikadan sonra oyundan iyice düşen İscehisar yarı sahasına oyunu yıkan Manisa Belediyespor'a farkı getiren goller, oyuna 71. dakikada dâhil olan Ahmet ve Cüneyt Aytürk'ten geldi. Can'ın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Ahmet, 80. dakikada skoru 4-1'e taşıdı. Karşılaşmada skoru belirleyen gol ise Cüneyt Aytürk'ten geldi.

Eray'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Cüneyt, topu ağlarla buluşturdu. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Manisa Belediyespor, sezonun ilk yarısında deplasmanda 0-0 berabere kaldığı İscehisar'ı 5-1 yenmeyi başardı. Aldığı bu galibiyetle puanını 41 yapan yeşil-beyazlılar grupta ikinci sıraya yükseldi ve Balçova'nın 6 puan gerisinde zirve takibini sürdürmeye devam etti.

Stat: Mümin Özkasap

Hakemler: Cem Boratay Ala **, Şenol Bektaş **, İsmail Semih İleri **

Manisa Belediyespor: Doğukan ***, Engin ***, Can ***, Erşan ***, Rıza ***, Serhat ***, Erkan ***, Eray ***, Cüneyt Turan *** (Dk. 71 Ahmet ***), Samet *** (Dk. 71 Cüneyt Aytürk ***), Metin *** (Dk. 81 Mehmet Akif ***)

İscehisarspor: Can *, İsmail * (Dk. 69 Enes *), Ayhan *, M. Fatih *, Hüseyin Güzelizmir *, Erdal *, Steve Djinga * (Dk. 82 Mehmet *), Ahmet Ertaş *, Ahmet Gözükara *, Mevlüt * (Dk. 87 Fatih *), Hüseyin Şahin *

Sarı Kartlar: Can, Erşan (Manisa Bld.), M. Fatih, Erdal, İsmail, Ahmet Gözükara (İscehisar)

Kırmızı Kart: Dk. 76 Hüseyin Güzelizmir (İscehisar)

Goller: Dk. 7 Rıza, Dk. 31-53 Metin, Dk. 80 Ahmet, Dk. 83 Cüneyt Aytürk (Manisa Bld.), Dk. 13 Ahmet Ertaş (İscehisar)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyespor İscehisar'ı Farklı Geçti 5-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement