BM Habitat İyi Niyet Elçisi Suudi Arabistan Prensesi Nurdağı'nda depremzedeleri ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

BM Habitat İyi Niyet Elçisi Suudi Arabistan Prensesi Nurdağı'nda depremzedeleri ziyaret etti

BM Habitat İyi Niyet Elçisi Suudi Arabistan Prensesi Nurdağı\'nda depremzedeleri ziyaret etti

Suudi Arabistan Prensesi Lamia Bint Majid Al Saud, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Gaziantep'in Nurdağı ilçesini ziyaret etti. Prenses, depremzedelerle bir araya gelerek onlara destek mesajları verdi ve yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

26.07.2023 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birleşmiş Milletler (BM) Habitat İyi Niyet Elçisi Suudi Arabistan Prensesi Lamia Bint Majid Al Saud, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Gaziantep'in Nurdağı ilçesini ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret için kente gelen Prenses, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerinin ardından depremlerin etkilediği Nurdağı ilçesine geçti.

İlçe merkezinde bulunan Büyükşehir Belediyesinin kurslarını ziyaret eden Suudi Arabistan Prensesi Lamia Bint Majid Al Saud, depremzedelerle bir süre sohbet etti.

Burada depremzedelere seslenen Prenses, BM Habitat İyi Niyet Elçisi olduğunu ifade ederek, "Duygusal olduğum için şu an konuşmakta zorlanıyorum. Burada olmak büyük bir şeref. Bunun yanı sıra devletinizin burada yaptıklarını ve burada yapılan çalışmaları görmek beni çok mutlu etti. Beni burada ağırladığınız, ellerinizi açtığınız için teşekkür etmek istiyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel BM Habitat İyi Niyet Elçisi Suudi Arabistan Prensesi Nurdağı'nda depremzedeleri ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement