Bursa Valisinden Dünya Kupası Maçlarına Davet - Son Dakika
Güncel

Bursa Valisinden Dünya Kupası Maçlarına Davet

Bursa Valisinden Dünya Kupası Maçlarına Davet

Bursa Valisi Şehabettin Harput, 21 HAZİRAN-13 Temmuz'da Bursa'nın de yer aldığı 7 ilde yapılacak 19'uncu FIFA U-20 Dünya Kupası Kupası için Bursalılar'ı maçları seyretmeye çağırdı.

19.06.2013 12:18

Bursa Valisi Şehabettin Harput, 21 HAZİRAN-13 Temmuz'da Bursa'nın de yer aldığı 7 ilde yapılacak 19'uncu FIFA U-20 Dünya Kupası Kupası için Bursalılar'ı maçları seyretmeye çağırdı.

Vali Şehabettin Harput ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Atatürk Stadı'nın kale arkasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Osmangazi, Yıldırım, Yenişehir belediye başkanlarıyla birlikte sanayici, işadamları ve oda başkanları da katıldı. Vali Harput, kupanın Bursa ve Türkiye'nin tanıtımı için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek şunları söyledi:

"50 BİN BİLET DAĞITILACAK"

"Geleceğin futbol yıldızlarının sahneye çıkacağı U-20 Dünya Şampiyonası müsabakaları 24 ülkede 600 TV kanalı tarafından canlı olarak yayınlanacak. Bu ne bir siyasi etkinlik, ne de valiliğin organizasyonu. Bursa futbol kenti. Tribünlerin dolu olmasını arzuluyoruz. Tüm Bursalıları maça bekliyoruz. Spor Bakanlığı, valilik, belediye ve Bursalı işadamları amatör sporculara, şehit aile ve çocukları için 50 bin bilet alacak. Bunun 25 binini bakanlık, 25 binini ise Bursalı sanayici ve işadamları alacak. Sporseverleri pazar günü başlayacak organizasyonda tribünlere bekliyoruz."

ALTEPE: BURSA GEREKİNİ YAPACAKTIR

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe ise şunları söyledi:

"Bu organizasyon dünyanın en önemli etkinliklerinden bir tanesi. Her şeyden önemlisi futbol dünyada en çok izlenen spor dalı. Bu turnuva hem ülkenin hem de şehrimizin tanıtımı için büyük bir fırsat. Bursa spor kenti olması için yatırımlar yapıyoruz. Avrupa ve dünya çapındaki spor organizasyonları için Bursa ve Antalya ön planda yer alıyor. Tanıtım için çok kısa zaman olmasına karşın, Bursa bu görevini başarıyla yapacaktır."

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ile Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, şampiyonaya kuruluşları adına her türlü desteği vereceklerini belirtti.

FOTOĞRAF - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Valisinden Dünya Kupası Maçlarına Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement