Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Develi Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Develi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Develi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu bu sabeh yaşamını yitiren Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Hakkı Develi için Adana Valiliği'nde cenaze töreni düzenlendi.

03.05.2012 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçirdiği kalp krizi sonucu bu sabeh yaşamını yitiren Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Hakkı Develi için Adana Valiliği'nde cenaze töreni düzenlendi. Develi'nin naşı Merkez Cami'nde kılınacak cenaze namazının ardından, Büyükşehir Belediyesinin kiraladığı özel uçakla memleketi Sivas'a götürülecek.

27 yıl fiilen kaymakamlık görevinde bulunan, son olarak da Seyhan ilçesinde kaymakam olarak görev yaparken 1 buçuk ay önce Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atanan evli ve biri kız, biri erkek iki çocuk babası İsmail Hakkı Develi (59) için Adana Valiliği'nde cenaze töreni düzenlendi.

Eşi Gülay Develi ve oğlu Murat Develi'nin gözyaşlarını tutamadığı törene, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zihni Aldırmaz başta olmak üzere belediye başkanları, ilçe kaymakamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve sevenleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, "Rahmetli meslektaşımızın örnek çalışmalar yapan, ideal yaşam biçimini davranış olarak sergileyen seçkin bir arkadaşımız olduğunu ve onu tanımak şerefine nail olduğumuzu biliyoruz. Acımız büyük, kederli ailesi başta olmak üzere bütün sevenlerinin başı saolsun, Adana'nın başı sağolsun" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zihni Aldırmaz ise Develi'nin gerçek bir dost olduğunu söyleyerek, Adana'nın önemli bir şahsiyeti kaybettiğini belirtti. Aldırmaz, "Başta ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum" diye konuştu.

İl Müftüsü Arif Gökçe'nin Merkez Cami'nde kıldırdığı cenaze namazının ardından, Develi'nin naşı Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralanan özel uçakla götürüleceği memleketi Sivas'ta yarın cuma namazından sonra toprağa verilecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Develi Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement