CHP lideri Özel'den, Erdoğan'ın koruma ekibinin kazasında şehit olan polis için başsağlığı mesajı - Son Dakika
Güncel

CHP lideri Özel'den, Erdoğan'ın koruma ekibinin kazasında şehit olan polis için başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibinin, Şırnak'ın İdil ilçesinde trafik kazası geçirmesi sonrası CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den paylaşım geldi. Özel, 1 polis memurunun şehit olduğu, 2'si polis memuru 3 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin "Şehit olan polis memurumuz Fırat Der'e Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

13.03.2024 21:27  Güncelleme: 21:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibinin, Şırnak'ın İdil ilçesinde trafik kazası geçirmesi sonrası 1 polisin şehit olduğu kazaya ilişkin taziye mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi, Şırnak'ın İdil ilçesinde trafik kazası geçirdi. Kazada 1 polis memuru şehit olurken, 2'si polis memuru 3 kişi ise yaralandı. Kaza sonrası CHP lideri Özel'den taziye mesajı geldi.

CHP lideri Özel'den, Erdoğan'ın koruma ekibinin kazasında şehit olan polis için başsağlığı mesajı

ÖZGÜR ÖZEL'DEN TAZİYE MESAJI

Sosyal medya hesabı X'ten paylaşım yapan Özel, "Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şırnak programında görevi sırasında trafik kazası geçirerek şehit olan polis memurumuz Fırat Der'e Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN, ŞEHİT OLAN POLİS İÇİN BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Mardin mitingi sırasında Şırnak'taki kazada hayatını kaybeden polis memuru için başsağlığı diledi. Erdoğan, "Şırnak ziyaretimizin ardından yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden polis memurumuza Allah'tan rahmet diliyorum, yaralı memurlarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.

CHP lideri Özel'den, Erdoğan'ın koruma ekibinin kazasında şehit olan polis için başsağlığı mesajı

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle Şırnak'ta düzenlediği mitingin ardından karayolu ile Mardin'e geçen polis ekibi aracı, Çığır mevkiinde Alman uyruklu K.D. idaresindeki DU HZ 79 plakalı karavan ile çarpıştı. Kazada, Ülker D., Oğulcan K. ve Fırat Der isimli polis memurları yaralandı.

Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Polis memuru Fırat Der'in şehit olduğu belirlenirken, diğer yaralılar sevk edildikleri Cizre Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

CHP lideri Özel'den, Erdoğan'ın koruma ekibinin kazasında şehit olan polis için başsağlığı mesajı

Kazada şehit olan Şırnak Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Fırat Der'in acı haberi baba ocağı Denizli'nin Sarayköy ilçesinde büyük üzüntüye neden oldu.

CHP lideri Özel\'den, Erdoğan\'ın koruma ekibinin kazasında şehit olan polis için başsağlığı mesajı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP lideri Özel'den, Erdoğan'ın koruma ekibinin kazasında şehit olan polis için başsağlığı mesajı - Son Dakika


Advertisement