CHP'li Tekin'den Aym Başkanı Kılıç'a Kutlama - Son Dakika
Güncel

CHP'li Tekin'den Aym Başkanı Kılıç'a Kutlama

CHP\'li Tekin\'den Aym Başkanı Kılıç\'a Kutlama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Anayasa Mahkemesi Başkanı'nın yapmış olduğu açıklama, hukuk insanlarına, demokrasi ve özgürlük beklentisi olanlara moral vermiştir.

25.04.2014 15:01

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Anayasa Mahkemesi Başkanı'nın yapmış olduğu açıklama, hukuk insanlarına, demokrasi ve özgürlük beklentisi olanlara moral vermiştir. Gecikmiş bir konuşma olmasına rağmen, hukuk adına kendisini kutluyorum" dedi.

Tekin yaptığı yazılı açıklamada, Anayasa Mahkemesi'nin 52. Kuruluş Yıldönümü töreninde yaptığı konuşmaya nedeniyle Başkan Haşim Kılıç'a destek verdi.

Konfüçyus'un "Adalet kutup yıldızı gibi yerinde durur ve geri kalan her şey onun etrafında döner" sözlerini anımsatan Tekin, şunları kaydetti:

"Yargının derdest edildiği, hukuk tanımazlığın had safhada olduğu, "benim yargım, senin yargın' diye ayrıştırıldığı bir ortamda Anayasa Mahkemesi Başkanı'nın yapmış olduğu açıklama, hukuk insanlarına, demokrasi ve özgürlük beklentisi olanlara moral vermiştir. Gecikmiş bir konuşma olmasına rağmen, hukuk adına kendisini kutluyorum."

-"TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE GİDECEK OLANLAR ADALETİ YOK SAYANLARDIR"-

Tekin açıklamasında, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın "Haşim Kılıç Abüllatif Şenerleşti, artık o da tarihin çöplüğündedir" sözlerine de atıfta bulundu. Tekin, "Tarihin çöplüğüne gidecek olan adalete sahip çıkanlar değil, adaleti yok sayanlar, yolsuzluk yapanlar, toplumu ayrıştıranlar, özgürlükleri kısıtlayanlardır" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Tekin'den Aym Başkanı Kılıç'a Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement