Çocuklarla Şarkı Söylediler - Son Dakika
Güncel

Çocuklarla Şarkı Söylediler

Çocuklarla Şarkı Söylediler

TBMM'nin açılışının 96.yıldönümü ve Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cumhuriyet meydanında Atatürk'ün büstüne çelenk konulması ile başladı.

23.04.2016 15:10  Güncelleme: 15:18


Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ve eşi Menduha Kasap, Dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlenen Yeni Şehir Kapalı Spor salonu etkinliklerine katıldı.

Kutlama töreni Yenişehir stadyumu yanındaki Kapalı Spor Salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

PROTOKOL," VATANDAŞ VE ÖĞRENCİLERİN BAYRAMINI KUTLADI"

Törende Rize Valisi Ersin Yazıcı, Garnizon Komutanı Jandarma Alb. Semih Coşkun ve Rize Belediye Başkanı Prof Dr. Reşat Kasap, vatandaşların ve çocukların Bayramını kutladı. İl Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş'un açılış konuşması ile devam eden program, Şiirlerin okunması, düzenlenen Yarışmalarda derece alan öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile devam etti.

ÇOCUK KORO SUNA EŞLİK ETTİLER…

Kutlama, öğrencilerin hazırlamış oldukları gösteriler,Halk oyunları ve Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Garnizon Komutanı Jd. Alb. Semih Coşkun, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Rize Cumhuriyet Başsavcı vekili Selçuk Cebeci, Adalet Komisyonu Başkanı Bayram Kantık, Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş'un Çocuk koro'sunun söylediği müzikli şarkıya eşlik etmeleri ile sona erdi.

Öğrencilerin birbirinden güzel gösterileri ile heyecan kattıkları kutlama programına Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, eşi Menduha Kasap, Garnizon Komutanı Jd. Alb. Semih Coşkun, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Rize Cumhuriyet Başsavcı vekili Selçuk Cebeci, Adalet Komisyonu Başkanı Bayram Kantık, Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş, Öğrenciler ve Aileler katıldı.



Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklarla Şarkı Söylediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement