Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, Sendika Temsilcileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, Sendika Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, Sendika Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Derya Bulut, Kırklareli'de düzenlenen toplantıda sendika temsilcilerinin isteklerini dinledi ve seçimlerin kent için bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Bulut, tüm seçmenlerin desteğine ihtiyaçları olduğunu belirterek, 1 Nisan'dan itibaren tüm sorunların üstesinden geleceklerini söyledi. Programa AK Parti İl Başkanı Yunus Ercan Daştaş, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ercan Andaç da katıldı.

05.02.2024 11:15  Güncelleme: 07:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut, sendika temsilcileri ile bir arada geldi.

Bulut, bir düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıda sendika temsilcilerinin isteklerini dinledi.

Kırklareli için bu seçimin bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Bulut, kentin kaderinin 31 Mart'ta belirleneceğini kaydetti.

Tüm seçmelerin desteğine ihtiyacının olduğunu ifade eden Bulut, 1 Nisan'dan itibaren tüm sorunların üstesinden geleceklerini anlattı.

Çok çalışacaklarını dile getiren Bulut, "Niyetimizi hepimiz çok iyi biliyorsunuz. Bu seçim kent için bir dönüm noktası bir viraj, köprüden önce son çıkış." dedi.

Programa AK Parti İl Başkanı Yunus Ercan Daştaş, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan ile Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ercan Andaç da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, Sendika Temsilcileriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement