Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine online katılacak - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine online katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine online katılacak

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine online katılacağını ve Mersin mitinginin ertelendiğini duyurdu.

26.04.2023 23:00

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Ülke TV- Kanal 7 ortak yayınına katılmıştı. Erdoğan, yayın sırasında rahatsızlanmış ve canlı yayına bir süre ara verilmişti. Aranın ardından Erdoğan, 14 Mayıs seçim kampanyası çalışmaları esnasında midesini üşüttüğünü belirtmişti. Erdoğan'ın bugünkü Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay katılmıştı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Erdoğan'ın yarın yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali Töreni'ne online katılacağını ve Mersin mitinginin ertelendiğini duyurdu. Kandemir'in bu akşam Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine online katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement