Cumhurbaşkanı Erdoğan Kktc?de - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kktc?de

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kktc?de

Dha DIŞ HABER- Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın davetlisi olarak 20Temmuz Barış ve Özgürlük Kutlamalarına katılmak için KKTC'ye geldi.

20.07.2015 14:21

Dha DIŞ HABER- Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın davetlisi olarak 20Temmuz Barış ve Özgürlük Kutlamalarına katılmak için KKTC'ye geldi. Karşılamada KKTC Meclis Başkanı Sibel Siber, Başbakanı Ömer Kalyoncu, TC Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Korgeneral İsmail Serdar Savaş, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral İlyas Bozkurt, bakanlar, üst düzey devlet ve hükümet yetkilileri de hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk olarak KKTC Cumhurbaşkanlığına gidecek ve orada Askeri törenle karşılanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa akıncı görüşmesinden sonra iki Cumhurbaşkanı ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Erdoğan daha sonra '20 Temmuz Barış ve özgürlük kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek olan resmi törene katılacak ve törende bir konuşma yapması bekleniyor. Törenlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 2000'de adadan ayrılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan Kktc?de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement