DAÜ'den Bir İlk Daha - Son Dakika
Güncel

DAÜ'den Bir İlk Daha

DAÜ\'den Bir İlk Daha

Doğu Akdeniz Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü ilklere imza atmaya devam ediyor.

14.03.2012 14:29

DAÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü, geçtiğimiz günlerde renkli AnadoluJet - JetGenç Kampüs Etkinlikleri'ne ev sahipliği yaptı.

"Açılmamış Kanatların Açılım Büyüklüğü Bilinmez" teması altında DAÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü'nün imza attığı etkinlikte, alanlarında tanınmış uzman konuşmacılar öğrenciler ile oldukça keyifli dakikalar geçirdiler.

9 Mart 2012 Cuma günü, DAÜ Prof. Dr. Mehmet Tahiroğlu Konferans Salonu'nu dolduran öğrenciler organizasyon boyunca gelecekteki iş hayatında kendilerine yardımcı olacak "iletişim ve ikna etme sanatı, imaj, özgüven, başarı için motivasyon ve üniversite yıllarında kariyer adımları" gibi konulara dair bilgilendirildiler.

Etkinlikte Strateji ve Yönetim Danışmanı İsmail Haznedar, "Geleceği Tasarlamak" başlığı altında bir sunuma imza attıktan sonra Haznedar'ı Gelişim Akademi Koordinatörü Emre Urfalı'nın "Üniversite Okurken Kariyer Adımları" ve Yaşam Koçu İsmail Karasu'nun "Pozitif Yaşam Becerileri ile Hayatın Lideri Ol" konuşmaları takip etti.

DAÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü Başkanı Ömer Bitmiş, organizasyonun ardından yaptığı açıklamada, alanında uzman eğitmenlerden bilgi alan öğrenciler açısından öğrencilerin zevkli ve şanslı bir gün geçirdiklerini, ayrıca genç öğrencilerin AnadoluJet'i daha yakından tanımanın getirdiği şansın da gelecekte onlar açısından avantaj teşkil edeceğini dile getirdi.

Endüstri Mühendisliği Kulübü Başkanı Bitmiş, büyük bir organizasyona başarıyla ev sahipliği yaptıklarından duyduyğu mutluluğu dile getirirken, etkinliğin altında yatan sebebin DAÜ'nün tanıtımı ve bununla birlikte Endüstri Mühendisliği Bölümü'nü iş dünyası ile bir araya getirmek olduğunu kaydetti.

Bitmiş, "Daha önce de kulüp olarak gerek Türkiye gerekse Avrupa çapında büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmış bulunmaktayız" diyerek sözlerini tamamladı.

18:00'de başlayan ve üç şanslı öğrenci AnadoluJet uçak bileti, iki öğrencinin de AnadoluJet uçak maketinin sahibi olduğu "Uçmayan Kalmasın" hediye çekilişinin hemen ardından gün sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DAÜ'den Bir İlk Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement