Dhmi Başmüdürü Mesajlarını Temizledi - Son Dakika
Güncel

Dhmi Başmüdürü Mesajlarını Temizledi

Dhmi Başmüdürü Mesajlarını Temizledi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Başmüdürü Osman Serdar, sosyal paylaşım sitesi twitter'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'Canımsın ya' diyerek övgüler sıraladığı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Yazık ya' diyerek eleştirdiği mesajları sildi.

22.04.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Başmüdürü Osman Serdar, sosyal paylaşım sitesi twitter'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'Canımsın ya' diyerek övgüler sıraladığı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Yazık ya' diyerek eleştirdiği mesajları sildi. Müdürün temizlik öncesi 550 olan tweet sayısı, sonrasında 122'ye düştü.

Osman Serdar, twitter'da kendisine ait @serdarosman07 hesabından yaptığı paylaşımları temizledi, profil fotoğrafını da yeniledi. Serdar, 'Dünyanın 7 harikası var ama Türkiye'nin tek harikası var Recep Tayyip Erdoğan' diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgisini ilan ettiği, yine Erdoğan'a 'Canımsın ya' diye seslendiği mesajları duvarından kaldırdı. Serdar, muhalefet partilerinin liderlerini eleştiren, onlarla dalga geçen caps'lere ilişkin paylaşımlarını da temizledi. Temizliğin ardından Serdar'ın tweet sayısı 550'den 122'ye düştü.

TEPKİ GÖSTEREN DE, DESTEK ÇIKAN DA OLDU

Serdar'ın olay paylaşımları twitter'da da gündem oldu. 'NoZy' adlı kullanıcı paylaşımlar hakkında 'Bu adamı dili için dondurma reklamında oynatmak gerek. Nasıl bir dil varsa sınır tanımıyor' yazarken, Alper Tunalı adlı twitter kullanıcısı 'DHMİ Boşmüdürü Osman Serdar, biraz da dinden imandan bahset. Boşmudürlükten boşdanışmanlığa terfi tamamdır' mesajı attı. Twitter'da Serdar'ı eleştirenler kadar destek çıkanlar da vardı. Yossi Kohen adlı kullanıcı 'Ak kardeşimiz Devlet Hava Meydanları İşletmesi Başmüdürü Osman Serdar'ı tebrik ederiz' diye yazdı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dhmi Başmüdürü Mesajlarını Temizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement