Dışişleri Bakanı Fidan, IKBY Başkanı Barzani ile görüştü - Son Dakika
Güncel

Dışişleri Bakanı Fidan, IKBY Başkanı Barzani ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya'nın Münih kentinde IKBY Başkanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi. Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılmak üzere bulunduğu Almanya'da temaslarını sürdürüyor.

16.02.2024 21:27  Güncelleme: 21:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Dışişleri Bakanı Fidan, İsveç Dışişleri Bakanı Billström ile görüştü

MÜNİH - Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya'nın Münih kentinde İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılmak üzere bulunduğu Almanya'da yoğun diplomasi trafiğini sürdürüyor. Fidan, Münih'te İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström ile görüştü.

Fidan, Münih temasları kapsamında bugün erken saatlerde Moldova Dışişleri Bakanı Mihai Popşoi, Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Romanya Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu, Togo Dışişleri, Bölgesel Entegrasyon ve Yurtdışı Togolular Bakanı Robert Dussey, Birleşik Krallık Avam Kamarası Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Alicia Kearns, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Küresel Akiller Grubu Başkanı Mary Robinson ve Hollanda Dışişleri Bakanı Slot ile bir araya gelmişti.

Dışişleri Bakanı Fidan, IKBY Başkanı Barzani ile görüştü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dışişleri Bakanı Fidan, IKBY Başkanı Barzani ile görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement