Diyarbakır'da Çevik Kuvvet Binasına Bombalı Araçla Saldırı (8) - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Çevik Kuvvet Binasına Bombalı Araçla Saldırı (8)

Diyarbakır\'da Çevik Kuvvet Binasına Bombalı Araçla Saldırı (8)

3 ŞEHİDİN CENAZELERİ TÖRENLE UĞURLANDIDiyarbakır Merkez Bağlar ilçesi Aydın Arslan bulvarındaki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan 2 polis ile 1 teknisyen için Emniyet Müdürlüğü bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi.

04.11.2016 17:25

3 ŞEHİDİN CENAZELERİ TÖRENLE UĞURLANDI

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesi Aydın Arslan bulvarındaki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne  bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan 2 polis ile 1 teknisyen için Emniyet Müdürlüğü bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Uğurlama törenine AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Vali Hüseyin Aksoy, 7'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, şehit yakınları ve silah arkadaşları katıldı.

Yapılan konuşmalarla başlayan tören, şehitlerin öz geçmişlerinin okunmasıyla devam etti. . Duaların okunmasının ardından şehit polis Semih Turgut'un cenazesi Nevşehir, şehit polis İsmail Mavitaş'ın cenazesi Kayseri'ye ve şehit teknisyen Hanifi Boğa'nın cenazesi de Diyarbakır'ın Eğil İlçesi'ne gözyaşları arasında uğurlandı.

ŞEHİTLERİN 6 ÇOCUĞU VARDI

2011'de Diyarbakır'a atanan ve bomba imha uzmanı olarak görev yapan şehit polis Semih Turgut'un evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehit İsmail Mavitaş'ın da 3 ay önce Diyarbakır'a atandığı evli ve çocuğu olmadığı öğrenildi . İş Kur projesiyle Emniyet Müdürlüğü'nde teknik görevli olarak işe başlayan Hanifi Boğa'nın ise evli ve 3 çocuk babası olduğu kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Çevik Kuvvet Binasına Bombalı Araçla Saldırı (8) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement