Ege'de Tatil Anlayışı Değişiyor - Son Dakika
Güncel

Ege'de Tatil Anlayışı Değişiyor

Ege\'de Tatil Anlayışı Değişiyor

İzmir'in Seferihisar ilçesi dev bir turizm yatırımına kavuşuyor.

13.05.2013 15:34

SEFERİHİSAR'DA BİR İLK…TÜRKİYE'DE BİR ADAYA SAHİP İLK OTEL OLAN 5 YILDIZLI ULTRA LÜKS EUPHORIA AEGEAN RESORT, 1 HAZİRAN'DA HİZMETE GİRİYOR

Bölgede lüks kavramını değiştirmeye hazırlanan Euphoria Aegean Resort & SPA, 1 Haziran'da kapılarını misafirlerine açıyor.

Uluslararası oteller zinciri bulunan PRS Otelcilik Turizm ve Taşımacılık Grubu'nun "Euphoria Aegean Resort & Spa" adıyla İzmir'in Seferihisar ilçesine bağlı Küçük Akkum mevkiinde kurulan 5 yıldızlı ultra lüks resort otel sektörde ezberleri bozmaya hazırlanıyor. Eşsiz Sığacık koyunda 84 bin metrekare arazi üzerine denize sıfır inşa edilen Euphoria Aegean Resort & SPA, her şey dahil konseptiyle misafirlerine hizmet vermeye hazırlanıyor. İzmir Merkezi'ne 22, Adnan Menderes Havaalanına 35 kilometre uzaklıktaki Euphoria Aegean Resort, Seferihisar'ın en büyük yatak kapasitesine sahip oteli olarak göze çarpıyor.

Türkiye'de bir ilk

423 özel odalı toplam bin 500 yatak kapasitesine sahip Euphoria Aegean Resort & SPA, Türkiye'de bir adaya sahip olan ilk otel olarak göze çarpıyor. Ada konseptinin dâhil olduğu tatil paketleriyle müşterilerini ağırlamaya hazırlanan Euphoria, su sporları meraklılarına da aktivite imkânı sağlıyor. Ege, Osmanlı, Uzak Doğu ve İtalyan mutfaklarının lezzetlerinin yer aldığı a la carte restoranları ile eşsiz lezzetler sunan Euphoria, düğün, davet, kokteyl ve kongre organizasyonları için de kolonsuz 3 farklı salonuyla misafirlerine birçok ayrıcalık sunuyor. Ayrıca denize sıfır çim kır düğünü alanı ve çeşitli açık banket alanlarıylada göz dolduruyor.

Hedef Ege'de büyümek

Daha önce Princess Otel'in Genel Müdürlüğü'nü yapan, dünyanın çeşitli 5 yıldızlı otellerinde de Genel Müdür olarak görev alan Euphoria Aegean Resort & Spa'nın Genel Müdürü M. Uygar Çengel'in görev yaptığı oteller arasında Magic Life İnternational, MNG Holding ve İntercontinental otelleri bulunuyor. Genel Müdür M.Uygar Çengel projenin toplam maliyetinin 80 milyon euro olduğunu belirtti. PRS Otelcilik Grubu'nun Ege'deki ilk yatırımı için Seferihisar'ı seçtiğini belirten Çengel, Prens Grup olarak Ege'de büyümek istediklerini vurguladı. Çengel şu açıklamalarda bulundu;

"Grubumuz, Ege'deki ilk yatırımı için Seferihisar'ı seçti. Otelimiz şehre olan yakınlığı ile hem şehir hem de resort oteli olarak pazarlama imkânının olduğu bir otel. Ayrıca Efes'e yakınlığı ile de kültür turizmine de elverişli bir bölgede. Bu bakımdan lokasyon olarak eşsiz bir özelliğe sahip. Prens Grup olarak Antalya'da sıkışıp kalmak yerine Ege'de büyümek istiyoruz ve tüm yatırımlarımızı İzmir ve çevresine kaydırdık. Grubumuz yöneticileri, Türkiye'yi ve Türkleri çok seviyor, burada kendilerini vatanında gibi hissediyor. Çok yakında büyük projelerle İzmir turizmine ve bölgedeki istihdama önemli katkılar sağlamayı hedefliyoruz."

M.Uygar Çengel, Euphoria Aegean Resort & SPA'nın yaklaşık 500 kişiyi istihdam edeceğini de ifade ederken, otelle ilgili her şeyi Seferihisar'dan karşılayacaklarını, böylece hem bölge ekonomisine, hem de bölge turizmine büyük canlılık getireceklerinin altını çizdi.

Oda özellikleri

Son teknoloji ile donatılmış 423 odanın birçoğu değişik tip ve konforda olup yüzde 85'i deniz görmekte. Ege denizinde yelkenlerle maviliklere kucak açmanın keyfinin çıkartılacağı otelde, özel Spa keyfiyle de misafirlere huzur dolu bir tatil imkânı sunuluyor. Otelin özel villalarının kendi havuzlari ve butler servisi bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ege'de Tatil Anlayışı Değişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement