EKODOSD "Doğa Dostu' Ödülleri Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

EKODOSD "Doğa Dostu' Ödülleri Dağıtıldı

EKODOSD "Doğa Dostu\' Ödülleri Dağıtıldı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde düzenlenen törende, Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği 'Doğa Dostu' ödülleri sahiplerine verildi.

08.07.2013 14:54  Güncelleme: 15:00

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde düzenlenen törende, Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği (EKODOSD) 'Doğa Dostu' ödülleri sahiplerine verildi. Gecede 6 ödül dağıtıldı.

Kervansaray Otel'de dün akşam düzenlenen tören, EKODOSD Başkanı Bahattin Sürücü'nün dernek hakkında yaptığı sunumla başladı. Diana Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tonbul, hiçbir karşılık beklemeden doğa için büyük çalışmalara imza atan EKODOSD'u kutladı.

Gecede, toprak ve su kaynaklarını kirletmeden, insan ve doğada yaşayan canlıların sağlıklarını koruyarak Türkiye'de organik tarım öncülüğü yapan, örnek alınabilecek bir çiftlik yaratan Değirmen Park'ın sahibi Gürsel Tonbul, Doğal Botanik Park ve Kuşadası çevresinde yaptığı bilimsel katkı nedeniyle Pamukkale Üniversitesi Biyolji Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Çelik, Aşağı Büyük Menderes Havzası'nda leyleklerin korunması, yavrularının halkalanması çalışmaları nedeniyle Ege Üniversitesi Tabiat Tarihi Uyugulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sıkı, Dr. Ortaç Onmuş ile biyolog Orhan Gül, Bafa Gölü ve Büyük Menderes Havzası'nın korunmasına yönelik duyarlı çalışmaları nedeniyle Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF-Türkiye) adına vakıf sorumlusu biyolog Çağrı Göcek, haberleri ve yayınları ile doğaya sahip çıkan TRT İzmir Bölge Müdürü Hüseyin Işık ile CNN Türk TV'den Güven İslamoğlu ödüle layık görüldü. - Kuşadasıaydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel EKODOSD 'Doğa Dostu' Ödülleri Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement