Erdoğan: Kimse Aramızı Açamaz - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: Kimse Aramızı Açamaz

Erdoğan: Kimse Aramızı Açamaz

Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için konuştu. Gül'ün danışmanına sert çıktı.

05.08.2012 20:35  Güncelleme: 21:19

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, A Haber'in canlı yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan, 'Bizim sayın Cumhurbaşkanımızla aramızdaki mesafeyi kimse açamaz' dedi. İsim vermeden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün danışmanı Ahmet Sever'e sert çıktı: Haddi değil...

DANIŞMANIN HADDİ DEĞİL

Konunun bu şekilde gündeme bu şekilde getirilmesi bizi de üzmüştür. Cumhurbaşkanı'nın basın müşaviri arkadaşın böyle bir açıklamayı yapması görevi ve yetkisi dahilinde değildir. Bizim aramızı açmaya kimsenin hakkı, haddi, cüreti olamaz! Biz Sayın Cumhurbaşkanı ile oturur konuşuruz. Sayın Abdullah Gül'le aramızdaki kardeşlik hukukunu bozmaya kimse cüret de edemez, cesaret de edemez. Biz yatıp kalkıp bunlarla uğraşacak değiliz. Bizim hedefimiz 2012 ve 2013'ü daha başarılı şekilde geçirmek.

AHMET SEVER NE DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Ahmet Sever, Vatan gazetesinden Ruşen Çakır'a verdiği röportajda, yeniden aday olmasının engellenmek istenmesinin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü çok üzdüğünü ve kırdığını söylemişti. Sever, "Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan ile bir çatışma, çekişme görüntüsü vermemeye özen gösterdi, hâlâ gösteriyor. Ama aynı özeni partinin bazı önemli isimlerinin göstermemesi ve uluorta konuşmaları gerçekten hoş olmadı" demişti.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Güncel Erdoğan: Kimse Aramızı Açamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement