Fatma Çağla Demir, Yüzme Şampiyonası için Portekiz'de - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Fatma Çağla Demir, Yüzme Şampiyonası için Portekiz'de

Fatma Çağla Demir, Yüzme Şampiyonası için Portekiz\'de
20.09.2013 17:11

Fatma Çağla Demir; 19-23 tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrupa Down Sendromlular Yüzme Şampiyonası'na katılmak üzere Portekiz'e uçtu.

Down Sendromlu Fatma Çağla Demir, Yüzme Şampiyonası için Portekiz'de

Sakarya Türkuaz Spor Kulübü'nün ve Sakarya'nın özel sporcusu Fatma Çağla Demir; 19-23 tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrupa Down Sendromlular Yüzme Şampiyonası'na katılmak üzere Portekiz'e uçtu.

Türkiye'nin gururu

Sakarya'nın yüzmedeki İlk Milli Sporcusu olan Sakarya Turkuaz Spor Kulübü'nün ve Sakarya'nın özel sporcusu Fatma Çağla Demir, 19-23 tarihleri arasında Esterraja kentinde düzenlenecek olan Avrupa Down Sendromlular Yüzme Şampiyonası'na katılmak üzere Portekiz'i gitti. Sakarya'nın yüzmedeki İlk Milli Sporcusu ve 14 ülkeden yaklaşık 150 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek olan şampiyonaya 4 sporcudan biri olan Fatma Çağla Demir ile Milli Takım Türkiye'nin bu alanda Avrupa Şampiyonasında yer alacak ilk ekibi ünvanını kazanacak. Sakarya Turkuaz Spor Kulübü Başkanı Salim Aydın; Sakarya'yı önce Türkiye'de sonda Avrupa'da temsil edeceği sözünü, Sakarya'nın yüzmedeki İlk Milli Sporcusu olan yollayarak gösterdiklerini söyledi. Aydın; Fatma Çağla Demir'e başarılar dilediğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fatma Çağla Demir, Yüzme Şampiyonası için Portekiz'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement