Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından, Malatya'da başlatılan Demokrasi Nöbetine katıldı.

06.08.2016 02:35

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından, Malatya'da başlatılan Demokrasi Nöbetine katıldı.

Burada konuşma yapan Aydın, Demokrasi Nöbetine her yaştan insanların katıldığını belirterek, "Bizler, milletin geleceğini çalmak isteyenlere, vatanımızı bölmek isteyenlere, bu memleketi Suriye'ye dönüştürmeye çalışanlara karşı, onların paslı yüreklerine karşı, imanlı yüreklerimizle hep birlikte buradayız. İmanlı yürekleriyle bu memleket evlatları, bu millet darbeciler karşı, tanklara karşı gelip gelmiştir. Bir insan eğer paletlerin altına yatıyorsa, tanklara karşı göğsünü siper ediyorsa, F-!6'lardan gelen bombalar vız gelir diyorsa burada imandan başka bir şey aramak mümkün değil." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sokağa çağrısıyla milletin meydanlara indiğine işaret eden Aydın, "Onlar soruları çaldılar, bu milletin geleceğini çaldılar. Pek çok yere siyonizme para aktardılar. Pek çok millet karşısı eylemlerin içinde bulundular. Ancak bu milletin asil duruşunu hesap etmemişlerdi.Herkesi dinlediler bir Allah'ı dinlemediler." dedi.

Erdoğan'ın darbecilere karşı dik durduğunu anlatan Aydın, " O eski Türkiye'deki gibi ilk tehditte şapkasını alıp gitmedi, O milletin emanet ettiği koltuğu darbecilere teslim edip gitmedi. Darbecilere karşı ve bugüne kadar yapılan bütün kalkışmalarda mertçe durdu. Beki sizler bu milletin adamını o ite çakala bırakır mısınız? İşte Milletiyle bütünleşen bir lider, tablo bu." ifadelerini kullandı.

Aydın, milletin iradesine sahip çıkmak için tankların önüne yattığına işaret ederek, sahtekar, naylon demokratların banka kuyruklarına, marketlere kaçtığını söyledi.

Hasan Sabbah'ın haşhaşilerinin tarihin karanlığında yer bulduğu gibi bu günkü haşhaşilerinde tarihin karanlığında yer bulacağını aktaran Aydın, bundan sonraki süreçte de birliğin muhafaza edilmesi gerektiğini belirtti.

1950'dan bu yana millete karşı 16 kalkışma olduğunu ve FETÖ'cü kalkışmanın 17. olduğunu kaydeden Aydın, bunların bir kısmını başarı olduğunu ifade etti.

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement